Càrrega massiva d'usuaris

Càrrega massiva d'usuaris

per Jose Moratal Miñana -
Nombre de respostes: 3

Hola seria una doble consulta de càrrega massiva d'usuaris:

1ª consulta ALUMNAT:  seguint les instruccions del material de formació vaig fer la carrega massiva dels alumnes del centre, i em va sortir be..Però ara amb trobo amb un problema. Vaig fer una importació de dades del SAGA i els tinc tots allà....ara? com els alumnes entren al moodle? es a dir, com els comunico que estan donats d'alta al moodle i quin usuari i contrassenya tenen si la llista d'alumnes no tenia correus per que les dades del SAGA no té els correus dels alumnes???. 

2ª consulta PROFESSORAT: pel professorat ho vaig fer a través d'un full d'Excel que vaig passar a csv i que aquest si contenia els correus del professorat. Però tres quarts del mateix com comunico o quin és el pas que han de fer els profes per entrar al moodle sense que jo hagi d'avisar-los un per un dient-los quin és el seu usuari i la seva contrassenya ( que tampoc els puc dir quina contrassenya tenen per que no se si existeix la possiblitat de veure la contrasenya que tenen assignada i/o extreure un llistat de usuaris i contrassenyes del moodle.Són 120 profes)

Vaig una mica perdut en aquest tema i no he sabut trobar als materials de formació com fer-ho. O que pasos he de seguir un cop estan els usuaris carregats al moodle. Salutacions i gràcies per avançat,

 

Josep Moratal 

 

En resposta a Jose Moratal Miñana

Re: Càrrega massiva d'usuaris

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Jose,

no se si et serà d'utilitat, al final de la documentació sobre l'alumnat hi ha aquesta informació:

Per tal de donar als estudiants els seus noms d'usuari/ària i contrasenya, podeu fer servir el OpenBase per tal de crear un informe amb les dades que heu pujat al moodle. D'aquesta manera es poden donar aquestes dades als tutors/es per tal que les comuniquin a l'alumnat. Podeu partir d'aquest exemple simple de base de dades i afegir-li la taula CSV que heu fet servir per pujar els alumnes, tot fent un copia enganxa sobre la taula creada.

Pel que fa al professorat, tenint les adreces de correu electronic els podries facilitar les seves dades per aquesta via.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Càrrega massiva d'usuaris

per Jose Moratal Miñana -

No hi ha un altre mètode???….ho doc per que tenir que enviar 120 correus un per cada profe la veritat com que és una mica farragós, pero això ho preguntava.

 I com resolc el tema de les contrassenyes??? …no es pot fer un llistat de usuaris del moodle amb contrassenyes??

 

Salutacions i gràcies per la feina que feu

En resposta a Jose Moratal Miñana

Re: Càrrega massiva d'usuaris

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Jose,

el Moodle té les contrasenyes encriptades. El que hauries de fer és el llistat a partir dels fitxers CSV que has generat.

Pels profes, si vols el que pots fer és posar la mateixa contrasenya (així només has d'enviar un correu a tots) i que quan entrin se la canviïn. Per fer això hauries d'editar el CSV i tornar a carregar els usuaris.

Fins ara,

Mònica