impossible baixar documents

impossible baixar documents

per M. LUZ PEÑA FALDER -
Nombre de respostes: 2

Bon dia,

 

sóc l'administradora de la intranet de l'IES de Sales, agora.xtec.cat/iesdesales/intranet/.

Des de fa temps el professorat ha anat penjant documents dels departaments pels alumnes a la carpeta Alumnes (deures d'estiu i criteris d'avaluació). Els documents es podien baixar posant un link a la pàgina del departament i no calia registrar-se a la intranet.

Aquest juliol ens vau actualitzar la maqueta i ha deixat de funcionar.

Vaig intentar migrar els arxius a la zona de No registrats, però tampoc no s'hi pot accedir.

Podeu veure que a la pàgina http://agora.xtec.cat/iesdesales/intranet/index.php?module=pages&func=display&pageid=12, al final de tot hi ha el link a un arxiu penjat a la zona de No registrats i no és accessible. La resta de links són d'arxius a la zona alumnes, no accessibles.

No sé si aquest problema es pot solucionar. Per nosaltres aquesta era una de les funcionalitats importants que fem servir la intranet. Espero que ens pugueu ajudar.

Moltes gràcies,

 

    M. Luz Peña

 

En resposta a M. LUZ PEÑA FALDER

Re: impossible baixar documents

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola M. Luz,

Tal i com es va informar en aquesta notícia del portal d'Àgora, els administradors dels espais Intraweb han de dur a terme aquestes accions després de l'actualització. Destaquem aquest paràgraf:

Per tant, després d'una actualització, tot i que els documents i les categories s'han conservat, només hi poden accedir els administradors. Per recuperar l'accés caldrà editar totes les categories, una a una, i indicar quins grups hi tenen accés i quins grups hi poden afegir documents.

El que us falta fer són dues coses: (1) assignar els accessos a les categories de descàrregues i (2) modificar els llocs a on tingueu enllaços, per exemple, la pàgina que ens has enllaçat.

Els URL per enllaçar els documents ha canviat. Els nous tenen aquest format:

index.php?module=documents&type=user&func=downloadDocument&documentId=118

Fixa't en el número que apareix al final (a l'exemple és 118). Els URL actuals també acaben amb un número. Per fer el canvi d'URL, el que has de fer és editar l'enllaç, esborrar-lo tot excepte el número del final i afegir la resta del text al davant del número, és a dir, aquest text:

index.php?module=documents&type=user&func=downloadDocument&documentId=

A mode d'exemple hem actualitzat els enllaços de la pàgina que ens has indicat. A la resta de pàgines ho hauríeu de fer vosaltres. Si fas clic als enllaços sense haver entrat veuràs que els fitxers no es descarreguen . El motiu és que falta que editis les categories corresponents i hi donis accés als usuaris no registrats. Has de tenir en compte que aquesta configuració ja no es fa via permisos, sinó que es fa des de l'administració del mòdul, mitjançant l'edició de les categories i el marcatge de les caselles corresponent als grups. Això sí, hauràs d'editar les categories una a una.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora