Problemes amb la restauració i la importació de cursos

Problemes amb la restauració i la importació de cursos

per Ana Romeo -
Nombre de respostes: 4

Hola, 

Hem intentat avui la importació d'un curs i no ha estat possible. La informació associada a l'error era la següent:

This message was displayed because Moodle experienced a problem trying to read data from your Moodle database.

To get more information about the error you should enable Depuración in Settings > Site administration > Development > Debugging.

Setting this debugging mode will cause Moodle to display detailed information about the problem and a stack trace. You can then use this information and try searching moodle.org and the Moodle tracker to find any other reports of the problem with suggested solutions, or if necessary create a new issue for it in the Tracker. The Moodle developers will then use this information to reproduce and debug the problem.

After you have reported the problem reset the debugging level to the original state so that your users do not see the debugging messages.

 Hem fet una còpia de seguretat sense usuaris del curs que ens interessava restaurar i hem provat de restaurar-lo, però tampoc ha estat possible: el procés s'ha iniciat amb normalitat, però s'ha interromput. Descartem l'opció de reiniciar el curs, perquè necessitem la informació amb usuaris durant un trimestre.

Voldríem saber com solucionar-ho. L'any passat vam fer aquest procés sense cap problema.

Curs que intentem restaurar en l'opció de "curs nou":

http://agora.xtec.cat/iesserrallarga/moodle/course/view.php?id=22

Moltes gràcies

Ana Romeo

 

 

En resposta a Ana Romeo

Re: Problemes amb la restauració i la importació de cursos

per Pau Ferrer Ocaña -

Hola Ana,

Sembla que hi ha un error amb una de les preguntes del banc de questions. En concret (i per ara) hem detectat la pregunta anomenada  "Las figuras retóricas en la publicidad" Situada a la categoria "PUBLICIDAD  (6)". Hi podreu accedir seguint el següent enllaç:

http://agora.xtec.cat/iesserrallarga/moodle/question/edit.php?cmid=15321&cat=3461%2C22

Us recomanem que elimineu la pregunta (sobretot si no es fa servir en cap formulari) i, si cal, la torneu a crear de nou perquè no sabem quin és el motiu concret de l'error.

Tot i així, podria ser que hi hagi més preguntes que provoquin un error similar. En cas que això passi, feu-nos arribar de nou l'error i ens ho tornem a mirar.

Salutacions,

Pau

En resposta a Pau Ferrer Ocaña

Re: Problemes amb la restauració i la importació de cursos

per Ana Romeo -

Hola Pau, 

Hem eliminat la pregunta del qüestionari i hem pogut fer la restauració, tot i que continuava sortint el missatge de que s'havia "produït un error en llegir la base de dades". Un problema solucionat. 

En tinc un altre, però: no puc reiniciar el següent curs. Ho intento amb els paràmetres per defecte, però no hi ha manera. "No té accès a la base de dades" diu.

http://agora.xtec.cat/iesserrallarga/moodle/course/view.php?id=2183

Gràcies per la teva atenció

Ana

 

 

En resposta a Ana Romeo

Re: Problemes amb la restauració i la importació de cursos

per Pau Ferrer Ocaña -

Hola Ana,

Respecte al curs que no pots importar, hem ressolt la incidència al codi però fins la propera pujada no estarà disponible. Estem mirant de fer-la per finals de la propera setmana.


Salutacions,

Pau