Connectar Google Docs

Connectar Google Docs

per Montse Pujol i Caimel -
Nombre de respostes: 3

Hola,

He intentat configurar l'accés a les Apps de Google, però no sé amb quin usuari haig d'accedir a la consola de desenvolupadors. Ho he provat amb el compte d'administrador del moodle i no he pogut. També ho he provat amb l'usuari del centre el 08034... i la contrasenya de correu del centre i tampoc he pogut. En el centre tenim tota la gestió a través de les Google Apps for Education i també en sóc administradora. Amb el meu compte de les Google Apps sí puc accedir-hi, però si ho activo, quedarà enllaçat el meu drive? 

Si no ho estic fent bé, digueu-me amb quin compte hi haig d'entrar, perquè m'estic fent un embolic de ca l'ample amb els comptes d'administració.

http://agora.educat1x1.cat/ies-dperramon/moodle/

Gràcies de nou,

Montse

En resposta a Montse Pujol i Caimel

Re: Connectar Google Docs

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Montse,

el compte amb el que accedeixis a la consola de desenvolupadors és indiferent, però ha de ser un compte de Google. Tot i que no implica res que ho facis amb el teu compte personal, la nostra recomanació és que ho feu amb el compte del centre, ja sigui el compte de correu Xtec o el de Google Apps for Education.

No se si estàs configurant el repositori de Google Docs o bé estàs configurant l'accés al Moodle a través de Google Apps for Education, si és aquest segon cas, et recomanaria que esperessis un parell de dies perquè estem preparant la documentació pas a pas per fer-ho.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Connectar Google Docs

per Montse Pujol i Caimel -

Ben bé ben bé no sé què estic fent, però suposo que és enllaçar el moodle amb les google apps for educations, per tant m'esperaré. Suposo que ja avisareu...

Gràcies de nou!

Montse

En resposta a Montse Pujol i Caimel

Re: Connectar Google Docs

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Montse,

durant aquesta setmana esperem tenir-ho documentat i posarem una notícia a la portada.

Necessitem saber què vols fer exactament per poder-te orientar:

  • Vols que l'alumnat/professorat accedeixi al Moodle amb el seu usuari de Googel Apps?
  • Vols que l'alumnat/professorat pugui accedir i penjar els seus documents de Google al Moodle?

Són coses diferents i es fan de forma diferent, si el que vols els el segon, la configuració és una altra i ja està documentada.

Fins ara,

Mònica