Inhabilitació dels usuaris del Moodle

Inhabilitació dels usuaris del Moodle

per Jordi Temprano Mas -
Nombre de respostes: 2

Hola, bona tarda.

A la tornada de vacances ens hem trobat que tots els usuaris del Moodle de l'Escola Anoia que hem provat d'accedir al Moodle, no hem tingut accés amb els darrers passwords utilitzats, entre ells el password d'administrador meu.

Resulta molt estrany ja que quan he intentat fer la restauració del password d'un dels usuaris, el sistema m'ha respost (via correu xtec) que resultava impossible fer-la ja que l'usuari estava inhabilitat. La resposta literal era la següent: "Jordi, Algú (probablement vós) ha sol·licitat una nova contrasenya per al vostre compte en 'Escola Anoia'. Malauradament el vostre compte d'aquest lloc ha estat inhabilitat i no es pot reinicialitzar. Si us plau contacteu amb l'administrador del lloc: Usuari/ària Administrador/a admin@agora.cat".  

Sospito que hi pot haver-hi hagut alguna anomalia després que realitzés la exportació d'usuaris del Moodle a la nova Intraweb que estrenem aquest any. Els accessos al Moodle abans d'aquesta operació no van presentar cap incidència.

Salutacions cordials.

En resposta a Jordi Temprano Mas

Re: Inhabilitació dels usuaris del Moodle

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Jordi,

pel que sembla heu configurat el mòdul de sincronització de Moodle i Intraweb de forma que cal accedir primer a la Intraweb per tal d'entrar al Moodle. Proveu a veure si accedint primer a la Intraweb us funciona l'accés al Moodle a trabés del bloc lateral "Moodle" que també heu creat.

En cas que vulgueu canviar aquest comportament ho podeu fer anant a aquest enllaç: http://agora.xtec.cat/escola-anoia/intranet/index.php?module=IWmoodle&type=admin&func=sincron i que els usuaris tinguin la boleta groga que diu "L'usuari/ària no valida a Moodle des de la intranet".

Fins ara,

Mònica