Errada en la importación d'un curs

Errada en la importación d'un curs

per Jose Moratal Miñana -
Nombre de respostes: 3

Hola estic intentant importar un curs i no hi ha manera de conseguir-ho. Us comento les característiques i problemes que m'he trobat:

  • Es un curs extens: té 49 seccions
  • Dels molts intents que he fet d'importació  d'aquest curs ho he aconsseguit dos cops sense tenir que fer importacions parcials (es a dir l'he aconseguit importar tot d'un sol cop). 
  • Com que és extens i no aconssegueixo importar-lo tot i ja hem vau aconssellar que ho fes per parts és el que estava intentant fer i no hem surt.
  • Sols m'importa de manera correcta  les 10 primeres seccions.
  • Si intenté fer importations parcials i per exemple intento importar les 10 darreres secccions em surt això:
  • Captura%20de%20pantalla%202014-08-31%20a%20la%28s%29%2011.22.15.png
  • Esa a dir importa les activitats però sembla ser que no les assigna a cap secció tot hi que surt reflexada la secció: la 45, però, no importa el nom  ni les imatges que jo he assignat a les seccions.

Els curs que vull importar es aquest: http://agora.xtec.cat/ieslaguineueta/moodle/course/view.php?id=2582

i vull importar-lo en aquest: http://agora.xtec.cat/ieslaguineueta/moodle/course/view.php?id=2762

He de fer diverses copies per que és un curs que a a mes a mes s'exportarà`a altres centres i es crearà un grup de treball. Us agrairia molt que em donessiu un cop de mà per que no se que de fer per aconsseguir-ho.                  Salutacions i gràcies per avançat

 

Josep Moratal 

 

En resposta a Jose Moratal Miñana

Re: Errada en la importación d'un curs

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Josep,

hem aconseguit importar el curs correctament i a la primera, el trobaràs a l'enllaç http://agora.xtec.cat/ieslaguineueta/moodle/course/view.php?id=2762

El tema de les "Activitats orfes" que et surt, és perquè el curs tenia 10 temes, en canviar el curs a 48 temes ja no es mostren com a orfes.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Errada en la importación d'un curs

per Jose Moratal Miñana -

A o sigui que si ho entés be he de posar les mateixes seccions en el curs on he de fer la importació no?...per això sol m'importava 10 seccions per que jo en el curs on tenia que fer la importació no posava 48 seccions. Gràcies..."nunca te acostarás sin saber una cosa más",

 

Josep

En resposta a Jose Moratal Miñana

Re: Errada en la importación d'un curs

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Josep,

no és ben bé que no s'importin sinó que queden en aquest estat d'orfes. Tot i que l'importis amb 10 temes, si després li canvies el nombre de temes als paràmetres ja es visualitza correctament.

Fins ara,

Mònica