Gestió de credencials

Gestió de credencials

per Laia Faidella Llaquet -
Nombre de respostes: 2

Bon dia, 

Amb l'actualització del Moodle veig que ha canviat tot l'apartat de Recursos Remots. Abans tenia l'opció d'entrar a cada llibre i assignar les credencials i ara no puc, o no ho sé trobar.

Intentant-ho a través de "Administra proveïdors", on sembla que hi ha un enllaç per accedir als llibres, em surt l'error "S'ha produït un error en llegir a la base de dades".

Com ho hauria de fer per assignar una credencial no a través de l'usuari sinó a través del llibre? (a través del llibre podia veure les que tenia assignades i les que em quedaven lliures...,).

Gràcies,

Laia

 

 

 

En resposta a Laia Faidella Llaquet

Re: Gestió de credencials

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -

Hola Laia!

S'han reorganitzat els menús dels mòduls de Marsupial i estem revisant la documentació per incorporar aquests canvis. Tot i així, l'apartat des del que s'han de gestionar les credencials ja és el que dius ("Administra proveïdors"), però com comentes, hi ha una incidència que quedarà resolta a la propera pujada que es faci (prevista per dimecres de la setmana vinent). Tan bon punt el problema quedi resolt us avisarem Somrient

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar. 

Una abraçada,

Sara

En resposta a Laia Faidella Llaquet

Re: Gestió de credencials

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -

Hola Laia!

La setmana passada ja va quedar resolta aquesta incidència i, per tant, ara ja hauríeu de poder carregar sense problemes les credencials des de l'apartat Administració del lloc | Recursos remots | Administra proveïdors o bé des de Administració del lloc | Recursos remots | Continguts | Nom del proveïdor (des dels dos llocs s'arriba a la mateixa pantalla). Si l'error persisteix i/o teniu qualsevol dubte ja ens direu.

Una abraçada,

Sara