Formularis

Formularis

per elena lago -
Nombre de respostes: 3

Hola:

Com puc fer per fer arribar al professorat i famílies per mail cada vegada que s'omple un formulari, per exemple, de falta de disciplina?

Gràcies,

Elena

En resposta a elena lago

Re: Formularis

per ANTONI GINARD LLADO -

    Hola Elena,

El mòdul de formularis no envia correu electrònic. Les úniques notificacions que pot enviar són en forma de missatge intern i com a resposta als enviaments als formularis.

Una opció que tens és mitjançant la subscripció les novetats: La Intraweb, cada nit, envia un missatge de correu electrònic als usuaris que estan subscrits a les novetats i en tenen alguna pendent de veure. Per tant, si un usuari/ària té pendent de veure alguna resposta a algun formulari al que tingui accés, li ho notificarà per correu electrònic.

Has de tenir en compte que hauràs de donar accés al formulari a totes les persones que han de veure les faltes. Si estem parlant de famílies, tothom veurà les faltes de tothom i no crec que vulgueu això. Si es tracta del professorat, llavors possiblement sigui acceptable.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: Formularis

per elena lago -

Hola Dani:

D'acord. 

Quines altres opcions té la Intraweb per enviar missatges externs?. A part de les novetats?.

Gràcies,

Elena 

En resposta a elena lago

Re: Formularis

per ANTONI GINARD LLADO -

    Hola Elena,

La Intraweb envia algunes notificacions per correu, com ara quan hi ha un document nou que s'ha de validar o quan es registra automàticament un usuari/ària nou, però es tracta d'avisos per als administradors.

Per enviar correu electrònic als usuaris, a banda de les novetats, pots utilitzar la funcionalitat d'enviament de correu del mòdul d'usuaris (Users). Es troba a Administració | Sistema -> Usuaris -> Correu electrònic dels usuaris. El que s'ha de fer és triar el criteri de selecció d'usuaris, per exemple el grup i, en el pas següent, escriure el missatge.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora