Editor notícies i grups

Editor notícies i grups

per Eva Navarro Soriano -
Nombre de respostes: 3

Hola,

tres preguntes:

· l'editor de notícies no incorpora el canvi de font ni l'alineació justificada del text. Ja sé que es pot fer a través del codi, però no li puc demanar a la persona que escriu algunes de les notícies que ho faci d'aquesta manera. Està previst que això s'incorpori més endavant?

· abans el mòdul grups permetia seleccionar amb un "tic" els usuaris que estaven per exemple, a 1r ESO i passar-los després a 2n d'ESO en bloc.

La informació que heu penjat al web sobre els canvis introduïts diu això: "Per gestionar els grups (afegir, modificar i esborrar) i afegir usuaris a un grup determinat cal anar a Administració | Sistema | Grups o a Administració | Usuaris | Usuaris-Grups que permet associar usuaris i grups per lots". 

Però no veig dins dels mòduls usuarisgrups la manera de gestionar-ho per lots. 

· encara no ho he provat (primer he de resoldre el punt anterior) però sempre havia fet incorporacions d'alumnes nous amb la càrrega masiva d'usuaris. M'ha semblat entendre amb un missatge anterior que dèieu que no està funcionant aquest sistema pel que fa a la incorporació dels usuaris als grups. És a dir, si vull assignar els nous alumnes als grups usuaris, alumnat i 1r ESO, no m'anirà bé amb la càrrega masiva d'usuaris i els hauré d'assignar als grups alumnat i 1r ESO un per un?

Gràcies i fins aviat,

Eva Navarro

En resposta a Eva Navarro Soriano

Re: Editor notícies i grups

per ANTONI GINARD LLADO -

      Hola Eva,

Durant el mes d'agost farem una actualització del codi d'Àgora que incorporarà varis canvis. Un d'ells serà que l'editor visual incorpori els mateixos botons que hi havia a la maqueta antiga, entre els quals hi haurà els que comentes: el canvi de tipus de lletra i l'alineació justificada.

El mòdul de gestió de grups que permetia fer els canvis massius de grups ja no està disponible, ni ho estarà, i no hi ha cap manera de gestionar usuaris per lots. Per tant, hauràs de fer el canvi usuari a usuari. Des de l'administració del mòdul IWusers (ara anomenat Usuaris-Grups) el canvi es pot fer d'una manera més o menys àgil, encara que has d'anar un a un.

La funcionalitat d'importació massiva d'usuaris via fitxer CSV, actualment, només afegeix els usuaris al grup per defecte, que és Usuaris. A l'actualització del codi del mes d'agost això quedarà resolt i es podran afegir a tots els grups que es vulgui.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: Editor notícies i grups

per Eva Navarro Soriano -

Hola,

Haurem de treballar unes hores més de les previstes. C'est la vie!

Gràcies i fins aviat,

En resposta a Eva Navarro Soriano

Re: Editor notícies i grups

per ANTONI GINARD LLADO -

       Hola Eva,

Intentarem actualitzar el mòdul de gestió de grups i usuaris en bloc i incorporar-lo a la nova Intraweb. Si tot va bé estaria disponible durant l'agost o la primera setmana de setembre. Si pots, espera al setembre per fer aquests canvis.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora