Nom del lloc

Nom del lloc

per M. Pau Navarro Morte -
Nombre de respostes: 3

Bona nit:

Després de l'actualització han quedat algunes coses que no se arreglar.

Ja he tret la capçalera de les notícies i he configurat els permisos del mòdul de documents, però no se com fer que la frase que diu el número de lectures que té una notícia concreta no surti en anglès.

Tampoc ser com fer que la pestanya del navegador no digui "Nom del lloc" i digui, com abans, el nom de la intranet.

L'altra cosa que tampoc veiem bé és el menú de "continguts" dins de la pestanya d'administració.

Moltes gràcies per la vostra ajuda.

M. Pau

 

La nostra intranet és http://agora.xtec.cat/ceip-mcinto-verdaguer/intranet

En resposta a M. Pau Navarro Morte

Re: Nom del lloc

per ANTONI GINARD LLADO -

    Hola M. Pau,

El problema del text en anglès de moment no està resolt. Per part vostra, no hi podeu fer res. Intentarem resoldre-ho tan aviat com puguem.

Pel que fa a que aparegui el nom de l'escola a la pestanya del navegador, cal anar a Administració | Sistema | Configuració i omplir el camp Títol de la pàgina per defecte. Ja ho teniu canviat.

En relació a la visualització de la pestanya Continguts, hem vist que el mòdul de perfils (Profile) genera aquest error quan es troba en aquesta pestanya. L'hem mogut a la pestanya Utilitats i l'error ja no apareix. De tota manera, analitzarem amb més detall aquest problema per trobar una solució més adient.

Una darrera observació: després de l'actualització l'alta automàtica d'usuaris ha quedat desactivada. T'ho comento perquè recordo que l'estàveu utilitzant. En cas de que la vulguis tornar a activar, indica'ns-ho perquè a la vostra Intraweb hi ha una altra cosa que hem de corregir que fa que no puguis accedir a la configuració dels usuaris, que és on s'activa.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: Nom del lloc

per M. Pau Navarro Morte -

Gràcies Toni:

Et comento unes quantes coses que he detectat:

- Pel que fa a l'alta automàtica d'usuaris, si que ens aniria bé que ens ho poguéssiu arreglar, és la manera que utilitzen les famílies per donar-se d'alta i si no estan registrats no poden veure les fotos i els vídeos.

 

- No es pot accedir als comentaris de les notícies; això té a veure amb treure la capçalera com vaig fer?

Acabaré de fer una repassada general i ja us aniré dient.

Moltes gràcies

M. Pau

 

 

En resposta a M. Pau Navarro Morte

Re: Nom del lloc

per ANTONI GINARD LLADO -

    Hola M. Pau,

Us hem activat l'alta automàtica i, també, hem resolt el problema que us impedia accedir a l'administració del mòdul d'usuaris, així que ara ja ho podríeu activar i desactivar vosaltres mateixos. Aprofito per comentar-te que per evitar que els robots que envien contingut brossa intentin registrar-se a la Intraweb, podeu definir una pregunta que s'ha de respondre en fer l'alta. Si no teniu problemes d'aquest tipus no cal que ho feu, però sàpigues que teniu la possibilitat de fer-ho.

Pel que fa als comentaris a les notícies, faltava activar el lligam entre el mòdul de notícies i el de comentaris. Ja ho teniu.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora