actualització Zykula

actualització Zykula

per Jaume Passans Güell -
Nombre de respostes: 4

En el correu de l'actualització d'aquest juliol dèieu que, un cop acabada, avisaríeu.

De moment observem uns quants desajustaments en el funcionament del nostre portal, però no sabem si ja heu acabat per tal de fer-ne les corresponents consultes.

 

Gràcies.

En resposta a Jaume Passans Güell

Re: actualització Zykula

per ANTONI GINARD LLADO -

      Hola Jaume,

Les tasques d'actualització encara no han acabat, però en el cas del vostre centre ja hauria d'estar tot funcionant. Només queden dos punts que haureu de fer vosaltres:

1.- En el vostre cas, a més de l'actualització, vàrem haver de fer canvis a la codificació de la base de dades. Això ha fet que en algunes pàgines i notícies hi apareguin alguns accents i apòstrofs incorrectes. Vista la gran quantitat de continguts que teniu i que es tracta d'afectacions molt puntuals, us deixem a vosaltres, si ho considereu necessari, revisar les pàgines i notícies per corregir els caràcters que no es vegin bé.

2.- El mòdul de descàrregues ha canviat totalment. Per aquest motiu, heu d'anar a l'administració del mòdul nou i indicar quins grups tenen accés i quins poden modificar quines categories. En aquest mòdul ja no heu de tocar els permisos per fer-ho, sinó que ho heu de fer a través de la interfície d'administració.

Deixant de banda aquests dos punts, quins són els desajustaments als que feies referència?

 

Salutacons,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: actualització Zykula

per Jaume Passans Güell -

Sí, això dels accents i titlles novedosos ja ho havíem vist, algun l'havíem corregit però no sabíem si hi hauria més afectacions. Ens hi posem.

Respecte del mòdul downloads, que per a nosaltres és imprescindible, ja havia vist l'advertiment del canvi. M'ho miraré i espero sortir-me'n.

Sí que hi ha un petit aspecte, de caire estètic, que volia comentar: nosaltres encapçalem el bloc de notícies amb un bloc accessori amb el títol i una imatge. Ens agradaria conservar-ho. 

Però ara el mòdul veig que incorpora la paraula "Notícies" i una franja amb 4 botons. Això ocupa una porció de pantalla que ens agradaria evitar.

Algun consell per eliminar "Notícies" i la franja dels 4 botons?

Gràcies.

En resposta a Jaume Passans Güell

Re: actualització Zykula

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola Jaume,

Hem amagat el títol i els botons que deies mitjançant un estil al fitxer style.css. Hem afegit el següent:

/* Eliminar les capçaleres de la secció de notícies */
#ccol3col .z-menulinks, #ccol3col h2 {
  display: none;
}

Respecte al mòdul de descàrregues, el canvi és inevitable ja que no disposem de cap versió del mòdul anterior compatible amb la versió actual del Zikula. És cert que hi ha canvis estètics però pensem que la millora en usabilitat, sobre tot per administrar-lo, ho compensa àmpliament.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: actualització Zykula

per Jaume Passans Güell -

Moltíssimes gràcies, heu fet just el que preteníem. Hagués trigat molt de temps a encertar l'adequació en el full d'estils. Repeteixo l'agraiment.

Amb les descàrregues ja ens hi posarem un cop acabada la voràgine d'aquesta primera quinzena de juliol.. 

Salutacions,

Jaume Passans