Actualització correcta

Actualització correcta

per SEBASTIAN CUADRAS JAUME -
Nombre de respostes: 1

Avui ha tingut lloc l'actualització del lloc web del meu ins i la cosa ha anat força bé. www.insmanolohugue.cat

Algunes de les caracteristiques de format de la pàgina web però s'han modificat tot que el fitxer css és el mateix. M'agradaria que les columnes laterals on tinc els bolcs d'enllaços amb icones fessin 160 px i que no es veiessin els "borders" de la taula, em podeu ajudar una mica amb el codi css, si us plau?

Veig que en l'apartat de notícies no hi ha una eina per enllaçar a fitxers del sistema de manera més fàcil que no sigui pujar el document a una carpeta pública, copiar l'URL d'aquesta carpeta i enllaçar el fitxer amb una paraula o imatge de la noticia. hi ha alguna manera més àgil de fer-ho? Moltes gràcies!

En resposta a SEBASTIAN CUADRAS JAUME

Re: Actualització correcta

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola Sebastià,

Disculpa el retard en la resposta, però estem prioritzant les peticions de suport per atendre primer les que provoquen problemes més greus.

En relació a les teves preguntes, per fer que la columna tingui 180px (160 + 20 pels marges) hem afegit els estils següents al final del fitxer style3.css:

#theme_content_right {
  width: 180px;
  max-width: 180px;
  min-width: 180px;
}

Pel que fa a la inclusió d'imatges a les notícies, hem activat el lligam de l'editor visual per a que pugueu accedir amb més facilitat als fitxers del lloc. Properament actualitzarem el mòdul de fitxers per a que s'integri millor amb l'editor visual. De moment, però, haureu de fer-ho com dius.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora