No carregar l'editor Xinha

No carregar l'editor Xinha

per Pedro López -
Nombre de respostes: 4

A l'intentar ahir a la tarda actualitzar una notícia de la primera plana no es carregava l'editor Xinha, es quedava penjat el procés de carrega. Vaig pensar que seria un problema puntual i vaig deshabilitar-ho per poder fer l'actualització del text de la notícia però aquest matí comprovo que continua passant el mateix, el procés de càrrega es penja i es queda bloquejat.

La nostra intranet: http://agora.educat1x1.cat/iespaucasals-badalona/intranet/

Si m'ho poguéssiu mirar us estaria molt agraït ja que ara a final de curs hem de penjar molta informació per a les famílies i és molt incòmode haver-ho de deshabilitar  cada vegada.

Pedro López
Inst. Pau Casals
Badalona

 

En resposta a Pedro López

Re: No carregar l'editor Xinha

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola Pedro,

El domini principal del vostre espai és http://agora.xtec.cat/, encara que estàs accedint per http://agora.educat1x1.cat/. Aquest segon domini el teniu perquè teniu activat el servei Marsupial a Àgora. L'editor Xinha no s'entén bé amb aquest segon domini i, com dius, no acaba de carregar degut a un error de xarxa.

Per poder utilitzar l'editor visual has d'entrar a la Intraweb utilitzant el domini principal: http://agora.xtec.cat/iespaucasals-badalona/intranet/. Si ho fas veuràs que es carrega correctament.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

 

En resposta a Pedro López

Re: No carregar l'editor Xinha

per JOAQUIN RUIZ GARCIA -

Hola, en el nostre cas al carregar l'editor Xinha sigui per les pàgines o per a les notícies dóna errors, tot i que deixa utilitzar-lo. Passa des de fa un parell de dies (actualització de la Intraweb?)

L'error són els següents:

Error reading Language-File (http://agora.xtec.cat/col-enricdosso/intranet/modules/scribite/pnincludes/xinha/lang/ca.js):

function Error() {   [native code]}

Error reading Language-File (http://agora.xtec.cat/col-enricdosso/intranet/modules/scribite/pnincludes/xinha/modules/FullScreen/lang/ca.js):

function Error() {    [native code]}

Te solució?. Moltes gràcies.

Joaquim Ruiz

Col·legi Pare Enric d'Ossó

En resposta a JOAQUIN RUIZ GARCIA

Re: No carregar l'editor Xinha

per ANTONI GINARD LLADO -

      Hola Joaquim,

Encara no hem actualitzat la vostra Intraweb. L'error que apareixia era degut a que havíeu triat un idioma exòtic (no sabem quin era) per a l'editor. Hem triat el català (ca) i els missatges d'error han deixat d'aparèixer.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora