Eliminar fitxers dels alumnes.

Eliminar fitxers dels alumnes.

per SALVADOR COMAS URIZ -
Nombre de respostes: 1

Hola, Sóc Salvador Comas Uriz de l'IES Francisco de Goya de Barcelona.

Tenim la quota de disc a punt de "reentar" i volia reduir el volum d'uns cursos esborrant els fitxers dels alumnes, però sembla que això no es pot fer.

La veritat és que no entenc les raons. Sembla del més normal que si un alumne ha enviat una sèrie d'arxius el professor els pugui esborrar. Què passa si l'alumne acaba el curs i ja no els esborra?

Com es poden reduir els cursos? Cal fer una còpia sense dades d'alumne, després eliminar tot el curs original i desprès restaurar la còpia? Espero que no sigui Em semblaria una passada de feina, pèrdua de temps, burocràcia, etc.

He mirat a preguntes freqüents però no he vist com es resol aquest problema.

Com sempre, moltes gràcies.

En resposta a SALVADOR COMAS URIZ

Re: Eliminar fitxers dels alumnes.

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Salvador,

en aquest cas no has d'esborrar fitxers d'alumnes, no és necessari, sinó que heu de demanar una ampliació d'espai. Trobareu informació en aquesta pregunta freqüent Quina és la política de quotes del Moodle i la Intraweb?. Pel que hem, vist encara no teniu cap gestor/a per tal de fer la sol·licitud, així que el primer que haureu de fer és designar-ne un. Per fer-ho trobareu informació en aquests enllaços:

Finalment, de cara a final de curs, el més recomanable és Reiniciar els cursos. D'aquesta forma es mantindrà l'estructura però s'esborraran tant alumnes com documents com qualificacions.

Fins ara,

Mònica