Actualització intranet

Actualització intranet

per Juanjo Luján Climent -
Nombre de respostes: 2

Bon dia, 

Després de l'actualització de la intraweb, se m'ha desconfigurat el moodle absolutament. Teníem sincronitzat per entrar des de la intraweb, però ara ni puc entrar des de la intraweb ni des de moodle, ja que en els dos casos em demana una contrasenya. Aquesta contrasenya no em serveix cap, ni la d'intraweb, ni la de xtec. Fins i tot he demanat una altre que tampoc em serveix. He tornat a configurar sincronització moodle-intraweb, però segueix sense funcionar. He desactivat llistes i tornar a activar-les. Desinscriure usuaris i tornar-los a inscriure... i tampoc. Des de moodle activar base de dades externa, que ja es mantenia activada i no funciona. 

Tenim totes les avaluacions ficades al moodle (actes, graelles, sep...) i no sé que fer per arreglar-ho. 

La meva adreça és: http://agora.xtec.cat/ceiptarra/intranet/index.php

 

 

En resposta a Juanjo Luján Climent

Re: Actualització intranet

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola Juanjo,

Hem fet una prova amb el nostre usuari i hem pogut entrar a la Intraweb i, des d'allà, entrar al Moodle automàticament a través del bloc Moodle de la columna esquerra. Ens podries indicar algun usuari/ària que tingui el problema d'accés?

I una altra cosa: si heu d'utilitzar molt el bloc d'accés al Moodle el podem pujar a dalt de tot de la columna.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: Actualització intranet

per Juanjo Luján Climent -

Hola Toni, 

Aquesta tarda ja he comprovat que es pot entrar. Acabo de parlar amb la resta d'usuaris que m'han dit que tenien problemes i ja poden entrar. Ja s'han acostumat a tenir el bloc de moodle allà a sota. De totes maneres, ho comentaré a la companya TIC per veure que fem.

Moltes gràcies!!!