Errada al accedir a arxius enllaçats a dropbox

Re: Errada al accedir a arxius enllaçats a dropbox

per MONICA GRAU PRIETO -
Nombre de respostes: 0

Hola Mar,

el problema dels enllaços és que Dropbox els ha inhabilitat per problemes de seguretat, tal i com explica pot ser que gent sense l'enllaç hi pugui accedir.

La primera opció que proposa Dropbox és tornar a crear aquestes enllaços de nou, és a dir, en el cas del Moodle tornar a enllaçar-los un a un a tots els cursos. La segona opció (no recomanada per ells) és rehabilitar dits enllaços de nou, això vol dir que tornen a estar actius però mantenen la vulnerabilitat. La millor forma, doncs segurament és la segona primera d'elles, crear de nou els enllaços al Moodle. Tot i això, l'únic risc que diu Dropbox que hi ha en triar la primera segona, és que d'altres persones sense l'enllaç podrien accedir-hi. Pel que veig a la captura, els enllaços són a una presentació i a una carpeta, no sembla que hagi d'haver dades sensibles en ells.

En aquest cas, sou vosaltres els que trieu quina opció preferiu però, en cap cas, estareu obrint tots els fitxers del vostre ordinador a ningú, només els fitxes que es mostren a la captura.

Fins ara,

Mònica