impossible actualitzar a la versió 2.4.8

impossible actualitzar a la versió 2.4.8

per CFA Martorell Cfa Martorell -
Nombre de respostes: 1

Ahir, en accedir com a administrador del nostre Moodle, el sistema ens demana actualitzar a la versió 2.4.8. Premem el [Continua] i ens apareix la llista de proves del servidor; un altre cop el [Continua] i ens apareix la llista dels connectors que requereixen la nostra intervenció...

El problema ens apareix en picar el botó [Actualitza la base de dades de Moodle ara]; en fer-ho, el navegador queda esperant resposta del servidor (uns minuts) i, quan comença a rebre resposta, es queda intentant carregar -cosa que no succeeix- fins que apareix un missatge d'error d'esgotament del temps d'espera.

Ho hem provat des de diferents ordinadors i, fins i tot, des de diferents ubicacions (casa, CRP, un altre centre...) amb el mateix resultat.

HI ha forma de solucionar-lo?

En resposta a CFA Martorell Cfa Martorell

Re: impossible actualitzar a la versió 2.4.8

per ANTONI GINARD LLADO -

     Hola,

Ahir vàrem dur a terme una actualització del codi d'Àgora que, entre d'altres coses, fa l'actualització del Moodle de la versió 2.4.3 a la versió 2.4.8. El darrer pas de l'actualització, l'actualització de les bases de dades dels centres, ens ha portat alguns problemes derivats de la complexitat de l'entorn de producció de la plataforma.

En aquests moments el problema està resolt i s'estan actualitzant automàticament tots els espais. En cas de que encara no s'hagi actualitzat el vostre, si entreu us apareixerà la pantalla d'actualització. Ara, si feu l'actualització, us funcionarà.

Lamentem els problemes ocasionats.

 

Salutacions,

Toni Ginard
Equip Àgora