Activitat òrfena

Activitat òrfena

per ENRIC MATEU PALAU -
Nombre de respostes: 1

Hola,

intentant canviar d'ordre alguns temes, m'he trobat amb la sorpresa desagradable que un d'ells se m'ha col·locat al final de tots, amb totes les activitats i recursos que contenia, però sense l'etiqueta del títol. A més, ja no el puc tornar a moure com a bloc, i m'ha aparegut un títol que diu "Activitat òrfena".

Puc tornar-ho a recuperar?

No sé si he fet bé això de moure tota una unitat sencera. Abans amb les fletxetes era molt més fàcil. Ara, amb aquesta estrelleta crec que resulta molt més complicat.

Com ho he de fer per moure una unitat sencera de forma més fàcil?

En resposta a ENRIC MATEU PALAU

Re: Activitat òrfena

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Enric,

aquesta secció amb Activitats òrfenes apareix quan un curs té continguts a alguna secció que no apareix perquè als paràmetres del curs hi ha definides menys seccions de les necessàries. El que hauries de fer, és el que has fet, augmenar el nombre de temes del curs fins a poder veure aquesta secció que té contingut i moure-la allà on sigui necessari. Un cop fet això el títol d'activitat òrfena ja no hauria d'aparèixer.

A properes versions de Moodle han incorporat millores per poder moure amb més facilitat seccions i activitats dins d'un curs.

Fins ara,

Mònica