Rol TIC

Rol TIC

per MARIA ANTONIA VARA CIFRE -
Nombre de respostes: 5

He creat un nou rol al Moodle: Rol Equip TIC.

Voldria que els profes que formen part de l'equip TIC i coneixen el moodle bastant be, tinguin accès a crear cursos afegir alumnes i alguns temes d'administració.

Be, doncs ara em trobo que com tenen varis rols, cada vegada que entren a un curs han de definir el seu rol...com puc millorar això?
Jo voldria que fossin profes normals als seus cursos i que nomès quan han de fer tasques de admin tinguin un rol més ampli.

Alguna idea???
merci

En resposta a MARIA ANTONIA VARA CIFRE

Re: Rol TIC

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Mar,

pel que he vist amb un dels usuaris "Mercè Pau" està inscrita a un curs (http://agora.educat1x1.cat/ies-viladegracia/moodle/course/view.php?id=585) amb el rol "Equip TIC", hauríeu de fer la prova d'inscriure'ls amb rol Profesor editor als cursos a veure si així se soluciona el problema.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Rol TIC

per MARIA ANTONIA VARA CIFRE -

Si si que es soluciona, però el que jo voldria és que aquest rol, el de profesor editor, fos el que tinguessin normalment i que el de TIC sigui a escollir, quan ells volen.

Pot ser? Jo els vaig assignar un rol global de TIC, potser si el trec...no?

En resposta a MARIA ANTONIA VARA CIFRE

Re: Rol TIC

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Mar,

llavors és qüestió d'incriure aquets usuaris als cursos amb el rol professor editor i no amb el rol Equip TIC. Quan fau la inscripció mireu el desplegable de la part superior de la finestra per tal de triar el rol adient.

Fins ara,

Mònica