Forats massa petits en un exercici de un questionari

Forats massa petits en un exercici de un questionari

per CARLOS MELERO DE LA CRUZ -
Nombre de respostes: 2

Benvolguts,

Acostumo a fer questionaris amb el moodle, i faig servir molt sovint les preguntes de "respostes incrustades" (cloze). He fet una pregunta que té una resposta molt llarga, i el caixetí on s'ha de posar la resposta no s'amplia perquè té un màxim. És a dir, l'alumne pot escriure la resposta, però no pot veure-la sencera, perquè el caixetí només deixa veure un màxim de caràcters alhora.

Tinc al cap que algun dia vaig trobar com es podia ampliar aquest número màxim de caràcters que es podia veure en el "forat". Pero ara no ho aconsegueixo. 

Algú em pot ajudar ?

 

Gràcies!

En resposta a CARLOS MELERO DE LA CRUZ

Re: Forats massa petits en un exercici de un questionari

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Carlos,

no hem trobat forma de canviar la mida de les caixes d'una pregutna tipus "Short answere". En principi quan la resposta és més llarga de l'habitual la casella ja es fa més gran de forma automàtica. Potser el text que fas servir és massa llarg i supera aquest límit com tu dius. En aquest cas concret potser podries canviar el tipus de pregunta per una de resposta escrita.

Fins ara,

Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Forats massa petits en un exercici de un questionari

per CARLOS MELERO DE LA CRUZ -

Hola Mònica,

Ja he descobert d'on venia la meva idea que en algun lloc es podia escollir el tamany de la caixa. És precissament a la resposta oberta que es pot escollir el nombre de línies de la caixa. 

Tot i això, jo buscava que fos en una pregunta que pugués ser avaluable automàticament. És una llàstima que en les preguntes cloze no es pugui escullir aquesta opció!

Bé! A veure si a la versió 3.x això es pot arribar a fer! Somrient Salutacions i gràcies!