Dades a la carpeta TEMP

Dades a la carpeta TEMP

per Marc Serrano Martí -
Nombre de respostes: 3

Hola,

Avui he mirat el correu i aquesta nit el sistema m'havia enviat un missatge dient que estàvem per sobre de la quota de disc assignada. He mirat, i he vist que han aparegut 1,5 GB de dades a la carpeeta "TEMP" i que està "pendent de ser esborrat pel CRON". Sigui com sigui, no sé d'on ha sortit aquesta informació, però sí que voldria deixar-la buida, ja que el alumnes han de fer entregues durant aquestes vacances i no podran fer-ho fins que no s'hagi buidat.

Aprofito per demanar, si for possible, un mètode manual per esborrar o provocar que el CRON faci la seva feina.

Salutacions cordials i Bon any 2014!

Marc Serrano

En resposta a Marc Serrano Martí

Re: Dades a la carpeta TEMP

per ANTONI GINARD LLADO -

  Hola Marc,

El cron és l'eina que té el Moodle per fer tasques de manteniment, cosa que inclou esborrar els fitxers que ja no són necessaris. L'esborrament de fitxers no és immediat i això pot provocar problemes com el que comentes. Mirarem de proporcionar-vos una solució millor però, per a que els alumnes puguin fer els lliuraments aquests dies, us hem ampliat la capacitat. Recorda que des de l'eina de gestió dels serveis d'Àgora pots demanar l'ampliació si més endavant ho necessiteu.

 

Toni Ginard

Equip Àgora

 

 

 

En resposta a ANTONI GINARD LLADO

Re: Dades a la carpeta TEMP

per JOSEP MIS ESCOLA -

Hola,

Estem amb el mateix cas, avui he rebut un missatge que havíem consumit un 164% de la quota. M'ha semblat molt estrany i quan he anat a mirar l'ocupació del disc, m'he trobat amb que hi ha 5,9 GB a la carpeta TEMP! De moment no he demanat cap ampliació perquè esperava a veure si se solucionava però aquesta nit he començat a rebre missatges dels alumnes que no poden enviar cap arxiu (els surt el missatge "ATENCIÓ: Aquest Moodle ha excedit la quota de disc assignada. No es podrà pujar cap fitxer ni generar cap còpia de seguretat fins que no s'alliberi espai i/o es demani una ampliació de la quota.").

Creieu que és millor que demani l'ampliació o millor esperem? Veieu alguna forma d'evitar que això torni a passar?

Moltes gràcies i bon any 2014.

Josep Mis (INS Miquel Martí i Pol)

 

En resposta a JOSEP MIS ESCOLA

Re: Dades a la carpeta TEMP

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Josep,

hem revisat la quota i ara mateix ja no apareixen aquests fitxers a la carpeta TEMP. Aquestes s'esborren de forma automàtica quan s'executa el cron. En aquests moments teniu 1.5GB d'espai disponible i per tant, no és necessari que demaneu cap ampliació.


Fins ara,

Mònica