Problemes amb les wikis

Problemes amb les wikis

per JOSEP BORRAS MORA -
Nombre de respostes: 3

Ens ha passar en més d'una ocasió que creem una wiki en un curs per a grups separats i a continuació creem una pàgina per a cada grup. La companya diu que com a professora quan entra no la veu, li demana que creï una pàgina inicial, però que amb el rol d'alumna sí que la veu.

Això és el que veu la professora:

wiki.JPG

I això amb el rol d'alumna:

wiki%20alumnat.JPG

I això és el que em surt a mi com a alumne:

wiki_alumne.JPG

El curs és http://agora-eoi.xtec.cat/eoibdrassanes/moodle/course/view.php?id=664.

Gràcies,

Josep

En resposta a JOSEP BORRAS MORA

Re: Problemes amb les wikis

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Josep,

hem entrat com aquesta professora i hem accedit a la wiki (http://agora-eoi.xtec.cat/eoibdrassanes/moodle/mod/wiki/view.php?id=54430), no hem aconseguit que ens sortís la primera pantalla que indiques. En la pantalla que ens apareix a nosaltres (que surt buida) cal triar el grup del desplegable de la dreta per poder veure el mateix que els alumnes.

T'adjunto una captura de pantalla perquè pogueu confirmar que fern clic directament a l'enllaç la professora veu el mateix que nosaltres. En cas que no sigui així, necessitaríem saber el pas a pas que fa fins arribar a la primera captura que ens adjuntes.


Fins ara,

Mònica

Fitxer adjunt wiki.png
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Problemes amb les wikis

per JOSEP BORRAS MORA -

Gràcies, Mònica,

Ara sí que ho veu bé.

De totes maneres crec que les wikis en la nova versió de Moodle tenen un comportament una mica estrany. A mí també m'ha passat, que després de crear-ne una quan entro la primera vegada em demana que creï una pàgina, quan trio el grup, aleshores em mostra la pàgina que havia creat anteriorment. Aquí hi ha un exemple que acabo de crear al meu curs, es diu Referat 2. Doncs bé, un cop he creat les dues pàgines, una per a cada grup, quan entro un altre cop a la wiki com a professor em surt la pantalla que et comentava abans:

wiki_josep.JPG

 Per tant dedueixo que la primera vegada has de fer com si vulguessis crear la pàgina un altre cop. El problema és la primera vegada que t'hi trobes, que no ho saps i creus que tot el que havies fet s'ha esborrat. Entenc que no és com hauria de funcionar.

Gràcies de totes maneres i que tinguis una molt bona entrada d'any.

Josep

Fitxer adjunt wiki_josep.JPG
En resposta a JOSEP BORRAS MORA

Re: Problemes amb les wikis

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola Josep,

jo diria que és el comportament per defecte amb el rol professor/a editor, que sempre envia en entrar a crear una pàgina nova, en tornar a fer clic ja porta a visualitzar el wiki.

 

Molt bones festes i molt bona entrada d'any!

Mònica