Problemes a l'hora de donar d'alta els ususaris alumnes

Problemes a l'hora de donar d'alta els ususaris alumnes

per M.isabel Lledo Garcia -
Nombre de respostes: 3
Hola,
Acabem de muntar el nostre moodle per a l'escola oficial d'Idiomes de Calella i hem donat a cada alumne un usuari i una contrasenya, hem pujat a cada alumne al curs que li correspon i ara, quan els alumnes han intentat entrar, no els deixa, dient que la contrasenya no és correcta.
Què podem fer o què hem fet malament? S'ha de validar alguna cosa més? És que poder usuari i contrasenya han de tenir un nombre determinat de caràcters en números i lletres? Haig de dir que els alumnes entren des del principi com a visitants a cada curs (amb una contrasenya específica per a cada curs) i no se si això interfereix. Ens podeu ajudar , sis plau? hem passat moltes hores entrant les dades de 240 alumnes! Moltes gràcies.
En resposta a M.isabel Lledo Garcia

Re: Problemes a l'hora de donar d'alta els ususaris alumnes

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola M. Isabel,
ens podries fer arribar per correu electrònic les dades que heu fet servir per alguns dels usuaris que heu creat? Les dades ens les podeu fer arribar a agora@xtec.cat.

Fins ara,
Mònica
En resposta a M.isabel Lledo Garcia

Re: Problemes a l'hora de donar d'alta els ususaris alumnes

per MONICA GRAU PRIETO -

Hola M. Isabel,

el problema és que quan heu afegit els usuaris (suposo que de forma manual copiant i enganxant) heu posat uns espais després del nom d'usuari/ària i potser també després de la contrasenya (la contrasenya no la podem veure i per tant no podem estar segurs). Hem arreglat un dels usuaris que ens heu enviat per correu electrònic "eoic9" treient aquests espais i posant de nou la contrasenya facilitada i ara funciona correctament.

Per arreglar-ho, o bé accediu usuari per usuari per treure aquests espais i posar de nou la contrasenya o bé elimineu els usuaris i els importeu de nou de forma massiva amb un fitxer CSV (opció recomanada).

Pots trobar informació sobre la importació amb CSV als enllaços següents:

T'adjunto un exemple de fitxer CSV per si t'és d'utilitat.

Fins ara,

Mònica