Llistat còpies de seguretat

Llistat còpies de seguretat

per Jose Moratal Miñana -
Nombre de respostes: 3
Hola hem rebut el missatge de que tenim poc espai al moodle 89% i he vist que tenim còpies de seguretat, però no se on. Com puc fer per visualitzar un llistat de les còpies de seguretat per poder eliminar-les?. Salutacions,

Josep Moratal
En resposta a Jose Moratal Miñana

Re: Llistat còpies de seguretat

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Josep,
al Moodle 2 cada usuari/ària és l'encarregat de gestionar les seves pròpies còpies de seguretat, és a dir, l'admin no pot accedir-hi per descarregar-les i esborrar-les. Hi ha previst fer una eina per l'Àgora per tal de facilitar aquesta tasca però de moment encara no hi ha cap data prevista.

Per tal d'esborrar les còpies de seguretat cada professor/a ha d'entrar a qualsevol dels seus cursos i fer clic sobre el botó "Restaura", des d'allà veurà quines són les còpies que té fetes i fent clic al botó "Gestiona els fitxers de còpia de seguretat" podrà eliminar-les. T'adjunto una captura de pantalla per si t'és d'utilitat.

Fins ara,
Mònica

Fitxer adjunt copies.png
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Llistat còpies de seguretat

per Jose Moratal Miñana -
Hola Mònica,si tinc clar que els administradors no podem gestionar les còpies de seguretat del centre i que és cada professor el que ho ha de fer , però no hi ha una eina o filtratge per poder visualitzar quins són les cursos que tenen còpies de seguretat per poder avisar las professors corresponents i dir-los que treguin la còpia de seguretat?. Ho dic per que si envíes un correu a tot el professorat dient que mirin si tenen una còpia de seguretat i que l'eliminin la meitat no ho farà, encanvi si envíes un misatge personal diento, tens una còpia de seguretat al teu curs elimina-la llavors si que seria més efectiu. Gràcies per avançat. Salutacions,

Josep Moratal
En resposta a Jose Moratal Miñana

Re: Llistat còpies de seguretat

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Josep,
tal i com et comentàvem a l'altre missatge hi ha previst fer una eina perquè els administradors del Moodle pugueu fer una millor gestió de les còpies de seguretat i així, facilitar la feina, però ara per ara aquesta eina no està disponible.

Quan demaneu una ampliació de quota, en el cas que hi hagi moltes còpies de seguretat i per tant, es denegui l'ampliació, ja us mirem de facilitar més dades sobre quins usuaris tenen aquestes còpies i la mida que tenen en cas que s'estiguin ocupant molts MB d'espai.

Fins ara,
Mònica