Ampliar capacitat megas del moodle per penjar vídeos

Ampliar capacitat megas del moodle per penjar vídeos

per Ma Pilar Vallet Vila -
Nombre de respostes: 3
Hola,
Al moodle que fem servir, només es poden penjar vídeos fins a 8 megas. De moment, he afegit un enllaç per poder veure el vídeo, però m´agradaria penjar el vídeo ( d´uns 7 minuts, amb power points e imatges).Se d´altres plataformes moodle ( per cursos online que he fet) que penjen vídeos sense problemes.
Com puc ampliar la capacitat de les megas del moodle per poder penjar tota mena de vídeos sense haver de posar l´enllaç?

Moltes gràcies
En resposta a Ma Pilar Vallet Vila

Re: Ampliar capacitat megas del moodle per penjar vídeos

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Ma Pilar,
la mida màxima de fitxers que es poden pujar al Moodle és 10MB, aquest paràmetre és comú a tots els Moodle d'Àgora i per tant, no es pot modificar per un sol Moodle.

En cas que vulgueu pujar fitxers de més de 10MB ho podeu fer a través del Portal d'Àgora (http://agora.xtec.cat/portal) comprimit en un zip que després podeu descomprimir un cop penjat al servidor. Trobareu com fer-ho a l'enllaç següent: http://educaciodigital.cat/moodle/moodle/mod/glossary/view.php?id=461&mode=entry&hook=121

De totes maneres, la nostra recomanació és que fer un enllaç al vídeo tal i com expliqueu, o bé que el poseu al Youtube o Vimeo i l'incrusteu al curs desitjat.

Fins ara,
Mònica


En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Ampliar capacitat megas del moodle per penjar vídeos

per M Pilar Ferreiro -

Hola,

Per si us pot servir.  Va molt bé tenir un Google Drive, personal o de centre o de departament i pujar allà els vídeos. Es poden enllaçar i també incrustar ja que et dona el codi d’incrustació.  Has d’obrir el vídeo i amb el vídeo obert anar al menú fitxer i seleccionar “incrustar”.  Això et permet tenir els vídeos “protegits” de la seva desaparició d’Internet i amb les mateixes possibilitats i no carregueu el Moodle del centre amb el pes dels vídeos.

Espero que us pugui ajudar.

M Pilar