Migració bloc notícies

Migració bloc notícies

per Montse Llambrich -
Nombre de respostes: 1

Bona tarda,

El moodle de la nostra escola només conté notícies i vaig pensar que "migrarien" conjuntament amb la nova actualització. Els cursos que hi ha donats d'alta són de prova i totalment innecessaris.

He provat de fer el traspàs seguint les instruccions del tutorial "MOODLE2: Com descarregar un fòrum sencer del Moodle 1.9? de Administrador/a XTEC - dimarts, 18 de juny de 2013, 11:50"

però, en el supòsit que hagués fet bé tot el procés amb l'scrapbook, el problema se'm presenta al incorporar-lo a la nova versió: no vull fer un curs, voldria incorporar les notícies i els arxius antics al nou espai de notícies, mantenint, si pot ser, les dates originals.

Per si necessiteu les adreces dels dos moodles us les facilito tot seguit:

http://agora.xtec.cat/ceipescolamarina/antic/mod/forum/view.php?id=701 

http://agora.xtec.cat/ceipescolamarina/moodle/

També teniu el nostre consentiment per efectuar tots els canvis que calguin.

Moltes gràcies

Montse Llambrich

mllambr3@xtec.cat

En resposta a Montse Llambrich

Re: Migració bloc notícies

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Montse!

Ens sap greu però la forma de conservar aquest històric de notícies és la que comentes: descarregar-ho del Moodle 1.9 amb l'Scrapbook i després enllaçar-ho des del Moodle 2 allà on vulgueu que els usuaris el puguin consultar. 

Ara bé, a l'hora d'enllaçar-ho no fa falta posar el fòrum en un curs; podeu incorporar-ho com a recurs a la pàgina principal del Moodle 2 si activeu el paràmetre "Inclou una secció de tema" de l'apartat Administració del lloc | Primera plana | Paràmetres de la primera plana. Si quan tingueu la descàrrega fet necessiteu instruccions més precises sobre aquesta part ja ens direu.

Una abraçada,
Sara