Problema al editar un curs entrant com a administrador

Problema al editar un curs entrant com a administrador

per Francesc Sala Esturi -
Nombre de respostes: 4
Hola,
he detectat que quan entro al Moodle del centre com a Administrador i vull afegir una activitat o un recurs a un curs, el que m'apareix al clicar al botó activa edició, és semblant al que m'apareixia amb la versió del Moodle 1.9 és a dir dos rectangles de selecció separats amb les opcions afegeix un recurs i afegeix una activitat:
edicio_curs.jpg
En canvi, quan entro com a un altre usuari editor del curs m'apareix un sol botó: +Afegeix una activitat o un recurs, propi del Moodle 2.0

A part de l'usuari Adminstrador, aquest mateix problema m'apareixia amb altres usuaris editors, però ho vaig resoldre eliminant els usuaris i creant-los de nou, cosa que no puc fer amb l'Administrador.

Sé que no és un problema greu, perquè no m'impedeix realitzar cap tasca, però em té força intrigat. He consultat amb altres Administradors d'altres Moodles i no els passa això.

Espero haver-me explicat.
Moltes gràcies
En resposta a Francesc Sala Esturi

Re: Problema al editar un curs entrant com a administrador

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Francesc,
per tornar a la configuració per defecte del Moodle del selector d'activitats has de fer clic a l'enllaç "Selector d'activitat activat" que trobaràs dins l'Administració del Curs amb l'edició activada. T'adjunto una captura de pantalla per si t'és d'utilitat.

Fins ara,
Mònica
Fitxer adjunt selector_activitat.png