Còpies de seguretat on estan????

Re: Còpies de seguretat on estan????

per MONICA GRAU PRIETO -
Nombre de respostes: 0
Hola,

Hola he entrat a restaura i a la gestió de fitxers i no apareix cap fitxer en el usuari "admin"...hi ha una altra drecera per veure aquets fitxers?.

Ara mateix l'usuari "admin" només té una còpia anomeanda backup-so_i_radio-20130625-1847.zip, si entres amb aquest usuari i fas clic a "Restaura" l'hauries de poder veure.


Una altra pregunta si jo entro com "admin" no puf veure i gestionar les còpies de seguretat dels altres usuaris tot i que entre en els seus cursos?

Els fitxers de còpia de seguretat dels usuaris que estan desats en l'apartat de còpies privades i no van associades als cursos tal i com passava amb el Moodle 1.9. El més recomanable és explicar al professorat com accedir aquí, descarregar les còpies i esborrar-les del servidor. Hi ha previst fer una eina per tal que l'admin pugui gestionar també aquestes còpies privades però de moment no està disponible.

Ara mateix ja gairebé no s'està ocupant espai amb aquestes còpies, sigui com sigui heu fet la neteja que es demanava i per tant, ja podeu tornar a fer la sol·licitud:

  • 10,0 kB utilitzats al repositori "Fitxers"
  • 1,4 GB utilitzats als cursos (sense comptar les còpies de seguretat)
  • 20,9 MB utilitzats a les còpies de seguretat, incloses les dels cursos i les dels usuaris
Fins ara,
Mònica