Incorporació de mòduls nous: Wiris Quizzes (Wiris) i Qualificació remota (Text-La Galera)

Incorporació de mòduls nous: Wiris Quizzes (Wiris) i Qualificació remota (Text-La Galera)

per Administrador/a Espai de suport -
Nombre de respostes: 0
Us informem que durant les darreres setmanes s'han incorporat a Àgora alguns dels mòduls que ja estaven al Moodle 1.9 però que encara no s'havien pogut actualitzar al Moodle 2. En concret:

  • Wiris QuizzesWiris Quizzes. Ja està disponible a tots els espais Moodle d'Àgora aquest tipus de preguntes que ha desenvolupat Wiris i que, entre d'altres, afegeixen potència matemàtica als qüestionaris. Els centres que vulguin utilitzar-ho, han d'activar-ho prèviament, seguint els passos que trobareu a la PMF "Què s'ha de fer per activar els connectors de la Wiris?". Podeu consultar les novetats de la versió nova a aquesta pàgina (en anglès). Cal tenir en compte però que des d'Àgora no s'assumeix el cost de la llicència. Per aquest motiu, els centres interessats en utilitzar aquesta eina s'han de posar en contacte amb l'equip de la Wiris, tal i com s'explica a aquesta pàgina

  • MarsupialQualificacions de continguts remots (Marsupial). Aquest bloc, desenvolupat i adaptat al Moodle 2 per  Text - La Galera (Grup Enciclopèdia Catalana), facilita la consulta dels informes de resultats de les activitats de tipus "contingut remot" de Marsupial. Aquest bloc apareix automàticament a tots els centres que tenen actiu el servei Marsupial. Podeu consultar la llista completa de funcionalitats, en forma de manual d'usuari/ària, a aquesta guia (en format PDF).