Qualificacions qüestionaris que desapareixen

Qualificacions qüestionaris que desapareixen

per Anna Corominas Ventura -
Nombre de respostes: 3
Hola,

En un dels cursos que tenim hi ha uns quants qüestionaris. Cap d'ells, llevat d'un, tenen preguntes de Resposta Oberta. Ara ja l'han contestat els alumnes i estan corregits. I el problema és el següent: entrant un a un als qüestionaris, tots tenen les qualificacions visibles. Però a l'hora de mirar les Qualificacions a Configuració --> Qualificacions, el que té preguntes de resposta oberta està sense qualificacions i la columna apareix d'un color ataronjat.
A què pot ser degut?

L'enllaç al curs és http://agora.xtec.cat/iescastellet/moodle/course/view.php?id=103 i el qüestionari "problemàtic" és el "A1.1.b.3 Definicions de tecnologies de xarxes"

Moltes gràcies per endavant!
Salutacions,
Anna Corominas
Ins Castellet
En resposta a Anna Corominas Ventura

Re: Qualificacions qüestionaris que desapareixen

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Anna,
normalment, quan apareix la columna en color ataronjat és que la qualificació s'ha fet directament dels del llibre de qualificacions. És així? ens pots detallar pas a pas com has avaluat aquest qüestionari?

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Qualificacions qüestionaris que desapareixen

per Anna Corominas Ventura -
Hola,

El curs és d'un altre professor. Li he preguntat com ho havia fet. I aquesta és la resposta:

"He anat a la tasca/Resultats/Qualificació manual
Em surt una taula amb totes les preguntes del qüestionari i un vincle a cada pregunta que diu qualifica'ls tots. He anat a aquest vincle per a cada pregunta i l'he puntuat"

Salutacions,
Anna
En resposta a Anna Corominas Ventura

Re: Qualificacions qüestionaris que desapareixen

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Anna!

Tal i com apuntava la Mònica al missatge anterior, el problema és que en algun moment aquesta persona ha fet alguna modificació manual al llibre de qualificacions del Moodle. Aquest és el motiu pel qual la qualificació del qüestionari no s'ha traslladat al llibre de qualificacions del curs, tot i que les preguntes manuals estan avaluades correctament.

Per solucionar el problema cal seguir els passos següents:
Com veureu, aquest pas ja l'hem executat amb una de les alumnes (la Melisa) i, en fer-ho, la puntuació del qüestionari s'ha traslladat al llibre de qualificacions i, a més, el camp ha deixat d'estar de color groc.

Una abraçada,
Sara
Fitxer adjunt agora_quiz_rectificat.png