Problemes amb "La meva pàgina inicial"

Problemes amb "La meva pàgina inicial"

per MIRIAM REDONDO DIAZ -
Nombre de respostes: 4
Hola

Sóc professora editora i quan entro a "La meva pàgina d'inici" dins el bloc Resum del curs m'apareix un llistat de tots els cursos on participo.
Però estranyament només en un dels cursos (al curs de formació moodle) apareix la informació sobre si hi ha tasques o missatges als fòrums. A la resta dels cursos (i també sóc profe editora) mai m'apareix informació encara que que hi hagin novetats, com ara missatges als fòrums o tasques pendents de qualificació.
No sé trobar la diferència entre el curs en que sí apareix la informació i els que no. Ni la manera d'arreglar-ho. Em podeu ajudar?
Gràcies!

L'adreça del moodle:
http://agora.educat1x1.cat/cepa-oriol-martorell/moodle/my/

En resposta a MIRIAM REDONDO DIAZ

Re: Problemes amb "La meva pàgina inicial"

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Míriam,
ens podries indicar un curs concret on hi ha novetats i no es mostren a la teva pàgina incial? Hem estar mirant i no hem vist, per exemple, cap curs amb un fòrum on hi hagi missatges per llegir. Tingues en compte que perquè apareguin aquests missatges has d'estar subscrita al fòrum.

Fins ara,
Mònica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Problemes amb "La meva pàgina inicial"

per MIRIAM REDONDO DIAZ -
Hola Mònica
Doncs ho he detectat en diverses ocasions però per exemple ara mateix el curs Ciències per al món contemporani de 1r Batx (el primer que apareix en el bloc Resum del curs de la meva pàgina inicial) té tasques per corregir. I no apareix el missatge Teniu tasques que necessiten la vostra atenció com si mostra el curs Curs de formació moodle.
L'activitat ACT. 2.1 HISTÒRIA DE L'ASTRONOMIA de la U.D. 2 d'aquest curs de batxillerat té ara mateix 3 trameses per corregir.

Per altra banda he detectat que en el curs de formació moodle que, tal i com he explicat, sí mostra el missatge Teniu tasques que necessiten la vostra atenció, insisteix en què tinc trameses per qualificar quan en realitat ja no hi han perquè ja les he qualificat(per ex. la tasca ACT. 1.1 El teu perfil). És com si no s'actualitzes.

Moltes gràcies per l'ajuda.

P.D. I ja posades, i perdoneu l'abús, estic subscrita a aquest fòrum, l'adreça de correu del meu perfil és correcta però no rebo les respostes i he de passar-me pel fòrum cada tant per veure si hi ha novetats interessants o heu respost les meves consultes. Per què? Tinc alguna cosa configurada malament?
En resposta a MIRIAM REDONDO DIAZ

Re: Problemes amb "La meva pàgina inicial"

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Míriam,
per tal que a la teva pàgina d'inici apareguin les tasques igual que al curs de Moodle hem comprovat que aquestes tasques han de tenir data de venciment, en cas contrari (com és ara) el sistema no avisa.

Pel que fa als avisos del curs de Moodle, no hem aconseguit esbrinar perquè segueixen apareixent quan ja no queden tasques per qualificar. Si et torna a passar amb un altre curs ens ho dius i ho tornem a mirar a veure si trobem el perquè.

Pel que fa al missatge de correu electrònic sobre aquest fòrum, abans de l'estiu va deixar de funcionar a alguns usuaris i de moment, si no els reps la única forma és anar entrant de tant en tant a mirar els missatges. Disculpeu les molèsties que això us pugui ocasionar.

Fins ara,
Mònica