Imprimir un recurs o una activitat

Imprimir un recurs o una activitat

per Elisabeth Benito Gomez -
Nombre de respostes: 1

Hola,

Tinc un problema amb la nova versió de MOODLE.
En la versió anterior, en afegir un recurs o activitats i escollir l'opció visualització en una finestra emergent, es podia escollir les opcions per que es mostressin la barra d'eines, la de navegació, etc...
Poder visualitzar la barra d'eines era molt útil per poder imprimir, jo o els mateixos alumnes, el document, i fins i tot la feina realitzada per l'alumne.
Ara no he trobat la manera de fer-ho. I si en obrir-se la finestra emergent faig Control+P per imprimir, només surt el primer full????

Elisabeth Benito


En resposta a Elisabeth Benito Gomez

Re: Imprimir un recurs o una activitat

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Elisabeth,
si entres amb rol d'administrador/a al Moodle pots configurar els paràmetres de cadascun dels tipus de recursos afegint altres paràmetres a les "Opcions disponibles per visualitzar".

Per fer-ho cal anar a Administració del lloc | Connectors | Mòduls d'activitat, i dins de cadascun dels mòduls configures els paràmetres "Opcions disponibles per visualitzar" afegint "Nova finestra". Tingues en compte però, que aquest paràmetre no és el mateix a tots els recursos i activitats, pots configurar-ho només en alguns casos com Fitxer o URL.

Fins ara,
Mònica