Tasques per a grups diferents dins del mateix curs

Tasques per a grups diferents dins del mateix curs

per Alejandro Hernández -
Nombre de respostes: 2
Bon dia
No aconsegueixo gestionar el següent.

En un curs tinc dos grups d'alumnes i m'interessaria crear una tasca exclusiva per a cada un d'ells, de forma que els d'un grup no poguessin lliurar tasques a la tasca de l'altre.

Això es pot fer?
Si no és possible, hi ha alguna alternativa?

Gràcies
En resposta a Alejandro Hernández

Re: Tasques per a grups diferents dins del mateix curs

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Alejandro,
de moment aquesta funcionalitat no està activa al Moodle 2 tal i com ho estava al Moodle 1.9 ja que forma part de la part experimental dels Agrupaments. De moment no està previst activar-la.

Per simular-ho, podries crear tasques condicionals que fessin que l'alumnat accedís a una o altra tasca depenent de la puntuació de la primera.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Tasques per a grups diferents dins del mateix curs

per Alejandro Hernández -
Perfecte, és una bona alternativa.

Ho he intentat fer però....
- Com a professor: he creat una "primera" tasca que m'ajudi a redirigir als alumnes en les properes. Per fer-ho, he intentat crear una escala de valoració que serveixi per a tot el lloc però la casella per a definir-la com a "Standard" no es pot clicar. per defecte queda com a "Personalitzada"

- Com a administrador: He activat l'opció de tasques condicionals per a tot el lloc però veig que en activar una tasca, la "condició de qualificació" és únicament cuantitativa. Podria ser cualitativa també?


Per què ho pregunto/demano? si al "primera tasca" el que busco és qualificar als alumnes com a "grup A" "grup B" "grup C"... , llavors, a les tasques condicionals m'interessa també poder establir filtres per que accedeixin únicament els que tenen una d'aquelles "qualificacions" cualitatives.

No se si he estat clar