Migrar curs a moodle 2.0

Migrar curs a moodle 2.0

per [] Urgell -
Nombre de respostes: 3
Estic intentant sense èxit de poder migrar un curs de moodle 1.9 al nou moodle 2.0... el problema està en que al fer el backup del curs, ocupa 135Mb i aquest tamany no se'm permet de restaurar al moodle 2.0 doncs el moodle em diu que el fitxer és massa gran i el mètode del Dropbox (que s'explica al tutorial del xtec) em diu que s'ha excedit el temps d'espera màxim i tampoc em deixa carregar-lo.

He intentat seleccionar tema a tema perquè així el fitxer ocupi menys, però de totes formes, no sé per què, m'ocupa 135Mb. Voldria demanar si algú del departament em podria fer la migració o donar alguna solució útil. Ja porto diverses hores amb el tema sense èxit:S
En resposta a [] Urgell

Re: Migrar curs a moodle 2.0

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola,
en primer lloc hauries de provar a importar el curs amb l'Eina de traspàs de cursos creada per facilitar la feina. Si amb aquest sistema no et funciona, aleshores sí que hauries de fer-ho de forma manual. En aquest segon cas, per poder restaurar aquest curs has de moure la còpia de seguretat del Moodle 1.9 al Moodle 2 a través del Portal d'Àgora (http://agora.xtec.cat/portal).

Trobaràs explicat com fer-ho en aquest document.

Si tot i així segueixes tenint problemes per restaurar el curs ens hauries d'indicar quin curs és del Moodle 1.9.

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Migrar curs a moodle 2.0

per [] Urgell -
Genia això de l'eina de traspàs! Si ho hagués sabut abans, m'hagués estalviat molta feina:P

Com puc ara desintal·lar el connector de Dropbox? No trobo la maneraTrist
En resposta a [] Urgell

Re: Migrar curs a moodle 2.0

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola,
pots deshabilitar el connector del Dropbox anant a Administració del lloc | Connectors | Repositoris | Gestiona els repositoris i on diu Dropbox seleccionar Deshabilitat.

Fins ara,
Mònica