"Alfresco"

"Alfresco"

per Rebeca Ibañez Garcia -
Nombre de respostes: 4

Hola,

La setmana passada vaig crear un cursos amb els temes de Santillana i funcionaven perfectament, la meva sorpresa és que ahir quan intentava accedir em surt una pàgina “alfresco” demanant-me un usuari i contrasenya. He parlat amb Santillana i m’han dit que això el solucioneu vosaltres, és així? O què he de fer?

En resposta a Rebeca Ibañez Garcia

Re: "Alfresco"

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Rebeca,
ens podries enviar una captura de pantalla d'això que comentes?

Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: "Alfresco"

per Rebeca Ibañez Garcia -
Hola, 
La captura és la següent. Em surt aquest missatge en els temes que vaig inserir el divendres. Dintre d'un curs tinc temes que vaig carregar ahir que funcionen i altres que em surt el missatge "alfresco". El divendres funcionaven perfectament.


Fitxer adjunt alfresco.jpg
En resposta a Rebeca Ibañez Garcia

Re: "Alfresco"

per Sara Arjona Téllez (Moodle HQ) -
Hola Rebeca!

Aquest migdia està previst actualitzar la versió del Moodle d'Àgora per incorporar, entre d'altres coses, una millora que soluciona aquesta incidència que comenteu, que està relacionada amb la caducitat de les credencials que genera Santillana per accedir als llibres. En principi, la setmana passada l'equip tècnic de Santillana va identificar l'origen del problema i ens va fer arribar la solució (que és la que s'incorpora avui). Per tant, si intenteu accedir-hi de nou aquesta tarda us hauria de funcionar. 

Ja ens confirmareu si és així o bé si, pel contrari, cal que entre tots revisem alguna cosa més.

Una abraçada,
Sara