pagina principal

pagina principal

per ALEXANDRA ALVAREZ ARTIGA -
Nombre de respostes: 1
Hola bona tarda,

tinc un petit problema que suposo que deu ser ben fàcil de solucionar però no me'n surto. Quan els nostres alumnes intenten donar-se d'alta al moodle del centre (EOI de REUS) i cliquen a entrar, no poden veure la pantalla usual que té a l'esquerra per fer el login dels usuaris i a la dreta per donar-se d'alta com a nous usuaris, només surt per a usuaris que ja estan creats.

Ens interessaria arreglar-ho perquè així els alumnes es poden donar ells mateixos d'alta al curs al que van.

Us passo l'enllaç perquè veieu que us dic. suposo que tenim algun paràmetre incorrecte, però no el sé trobar. Gràcies per l'ajut.

En resposta a ALEXANDRA ALVAREZ ARTIGA

Re: pagina principal

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Alexandra,
La gesitó de l'autenticació ha canviat de lloc al Moodle2 ara la pots trobar anant a Configuració | Administració del lloc | Connectors | Gestió de l'autenticació. Un cop allà has de fer clic a l'ullet de Autenticació basada en el correu electrònic. Un cop marcada aquesta opció, dins la mateixa pàgina has d'anar al Paràmetres comuns i on diu Autoregistre registreauth seleccionar del desplegable l'opció Autenticació basada en correu electrònic. Un cop fet això, t'apareixerà l'opció a la pàgina del login.

Tingues en compte que aquest tipus d'autenticació comporta certs riscos tal i com s'explica en marcar aquesta opció:

Si seleccioneu un connector d'autenticació, per exemple l'autoregistre basat en correu electrònic, usuaris potencials es podran inscriure i crear comptes. Això fa possible que s'enviï brossa a fòrums, blogs, etc. Per evitar aquest perill, inhabiliteu l'autoregistre o limiteu-lo mitjançant el paràmetre Dominis de correu permesos

Fins ara,
Mònica