Ocupació de disc

Ocupació de disc

per JORGE BUSQUETS GUASCH -
Nombre de respostes: 4
Bon dia,

He rebut el missatge que he consumit el 91% de quota d'espai del disc i que estic a prop de superar el límit. Per altra banda faig una consulta de la meva ocupació del disc en el Moodle i m'informa que tinc ocupat el 68%, per tant la informació no és la mateixa.
He vist també que com administrador en la carpeta Root de l'àrea de fitxers tinc 9 còpies de seguretat de diferents cursos, les quals ocupen espai i no les puc esborrar.

Gràcies.

Jordi Busquets
INS Ventura Gassol

En resposta a JORGE BUSQUETS GUASCH

Re: Ocupació de disc

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Jordi,
en algun cas hem vist que no s'actualitzen bé les tasques i necessiten d'una intervenció manual per reparar l'error. Això fa que l'informe d'ocupació no sigui "real". En principi, d'ara en endavant ja t'hauria de funcionar correctament i tot i que el recompte d'espai pot no ser exacte al 100%, la diferència no hauria de ser tanta com ara. Si no fos així, ens avises i ho tornem a revisar.

Pel que fa a l'esborrament de les còpies del repositori Fitxers l'has de fer des del Portal d'Àgora (http://agora.xtec.cat/portal) anant a El meu àgora | Gestió de fitxers | Fitxers Moodle 2x.

Fins ara,
Mônica

En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Ocupació de disc

per JORGE BUSQUETS GUASCH -
Bon dia Mònica,

Encara tenim la incidència, cada dia al mati rebem el missatge que estem al límit de l'espai (92%) i la consulta de l'informe d'ocupació és per exemple avui del 46%.
Les còpies de seguretat ja les vaig poder esborrar.

Salutacions.

Jordi Busquets

INS Ventura Gassol

En resposta a JORGE BUSQUETS GUASCH

Re: Ocupació de disc

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Jordi,
l'informe d'ocupació del Moodle 2 ara ja funciona correctament, el missatge que rebeu que us diu que esteu al 92% fa referència al Moodle 1.9.

Hem vist que teniu força còpies de seguretat al Moodle 1.9, mireu d'esborrar les que ja no necessiteu per a la migració al Moodle 2.

Fins ara,
Mònica