Canvi d'URL als espais Moodle

Canvi d'URL als espais Moodle

per Administrador/a Espai de suport -
Nombre de respostes: 0
El pròxim dilluns 15 de Juliol està previst fer el canvi a l'URL dels espais d'Àgora per tal que el Moodle 2 sigui l'espai per defecte. Després d'aquesta modificació, l'enllaç que s'haurà de fer servir per accedir al Moodle 1.9 i al Moodle 2 serà diferent. En concret:
  • L'accés al Moodle 2 es farà mitjançant l'URL http://agora.xtec.cat/nom_centre/moodle (tot i que, de forma provisional, continuarà funcionant el /moodle2)
  • L'accés al Moodle 1.9 es farà mitjançant l'URL http://agora.xtec.cat/nom_centre/antic.
En el moment en què el canvi es faci efectiu, s'afegirà un avís a la pàgina principal de tots els espais Moodle afectats, amb l'enllaç nou a l'espai Moodle 1.9 per garantir que tots els usuaris poden accedir-hi.

Un cop fet aquest canvi, els repositoris (GoogleDocs, Dropbox...) configurats amb l'adreça antiga deixaran de funcionar, i per tant, caldrà editar la informació facilitada al paràmetre Redirect URL per a la seva configuració. Podeu trobar més informació sobre la configuració de repositoris a l'enllaç següent: http://ateneu.xtec.cat/wikiform/wikiexport/cmd/tac/jtm2/bloc_4/practica_2

Aprofitem també per recordar-vos que a partir del 16 de setembre els espais del Moodle 1.9 passaran a ser de "només lectura". Podeu trobar tota la informació relativa al calendari previst per a la migració a l'enllaç següent: http://ateneu.xtec.cat/wikiform/wikiexport/cmd/tac/jtm2/bloc_0/apartat_1