Novetats sobre la Migració

Novetats sobre la Migració

per Administrador/a Espai de suport -
Nombre de respostes: 0
Des de fa uns dies la incidència que afectava a alguns servidors del Departament d'Ensenyament, i per tant també als serveis d'Àgora, ja està resolta. Els centres que encara no hagin començat a fer la migració tal i com es va recomanar a algunes Sessions Tècniques ja poden iniciar el procés. A partir d'avui quedarà aixecada la restricció horària per fer còpies de seguretat i així facilitar la tasca de migració a tots els centres.

La documentació creada com a suport a la migració es pot trobar a l'enllaç Sessió Tècnica. Del Moodle 1.9 al Moodle 2.

Per altra banda, una de les peticions que s'estan rebent dels centres que ja han començat a fer la migració al Moodle 2, és poder mantenir certs fòrums per a propers cursos. Donat que la migració s'ha de fer sense dades d'usuari/ària hem preparat una pregunta freqüent on s'explica com descarregar un fòrum sencer del Moodle 1.9? (a mode d'històric). Trobareu aquesta i altres preguntes freqüents sobre el Moodle 2 a l'apartat de Preguntes freqüents

Per casos molt puntuals de centres que necessitin mantenir un curs concret amb usuaris, s'està preparant una solució perquè els mateixos centres puguin fer aquesta migració amb les dades d'usuari/ària. El procés serà complicat i manual, així que la nostra recomanació és que només es faci servir en casos molt justificats.

Recordeu que tots els dubtes i/o problemes que tingueu ens els podeu fer arribar a través del fòrum de dubtes d'Àgora  detallant l'URL del vostre Moodle, l'URL del curs afectat i en el cas que n'hi hagi, els usuaris afectats.