Amb la migració perdem les aportacions dels usuaris!!!!

Amb la migració perdem les aportacions dels usuaris!!!!

per Mireia Torres Romero -
Nombre de respostes: 3
Bon dia,

Ahir vaig assistir a la jornada tècnica sobre la migració a moodle2.

Si no vaig entendre malament, les aportacions dels usuaris no es poden migrar!!

A la nostra escola, el moodle, el fem servir bàsicament amb aquesta finalitat (cursos amb format social). Per tant, les aportacions dels participants en els diferents fòrums creats són la base i la part més important en que es fonamenta el nostre moodle.

En fer el traspàs al moodle2 totes aquestes intervencions que inclouen moltíssima informació, si no l'he entès malament no es mantindran?Si és així, prego que ens faciliteu alguna manera de recuperar-les.

Gràcies,


En resposta a Mireia Torres Romero

Re: Amb la migració perdem les aportacions dels usuaris!!!!

per MONICA GRAU PRIETO -
Hola Mireia,
El procés de migració estàndard és efectivament sense dades d'usuari/ària.

Per cursos tan concrets com el que expliques estem mirant de trobar una solució perquè els centres pugueu fer aquesta migració amb les dades d'usuari/ària. El procés serà complicat i manual així que la nostra recomanació és que només ho feu servir de forma molt puntual. De moment no tenim una data concreta per fer-vos-ho arribar però segurament fins a finals d'estiu no estarà disponible.

En el cas que només vulgueu mantenir un o més fòrums com a consulta, en breu publicarem una PMF on s'explicarà com descarregar un fòrum sencer i enllaçar-lo per a la seva consulta.


Fins ara,
Mònica
En resposta a MONICA GRAU PRIETO

Re: Amb la migració perdem les aportacions dels usuaris!!!!

per Mireia Torres Romero -
Hola Mónica,

Espero i desitjo que trobeu alguna altre manera de fer-ho, ja que manualment no sé si serà massa complicat (ja que hi ha moltes dades).

Gràcies per la informació!

Mireia