Més novetats: menú superior, lletra lligada i canvis a l'enviament de correu

Més novetats: menú superior, lletra lligada i canvis a l'enviament de correu

per Administrador/a Espai de suport -
Nombre de respostes: 0
Aquests darrers dies s'han incorporat diverses funcionalitats als espais Moodle d'Àgora. Les més destacades són:
  • Barra de menú configurable que apareix a la part superior. Per poder activar i editar els textos i enllaços d'aquest menú, cal utilitzar l'aparença XTEC2 i accedir a l'apartat "Aparença | Temes | Paràmetres d'estil | Menú superior" del bloc d'Administració del lloc. A la pregunta Què s'ha de fer per afegir un menú superior? trobareu informació sobre com afegir-ho i configurar-ho.
Barra de menú superior
  • Lletra lligada a l'editor HTML. Hi ha una nova tipologia de font a la llista que apareix a l'editor HTML: la lletra lligada. Està basada en la font "Abecedario" i permet incorporar text amb aquesta lletra a qualsevol recurs i/o activitat (com ara les pàgines web o els fòrums).
Lletra lligada a l'editor HTML
  • Servidor de correu. S'ha posat en marxa un servei nou de correu, proporcionat pel Departament i totalment integrat amb Moodle, que, per tant, treu les dependències amb Gmail i resol alguna de les limitacions (com ara el nombre màxim de missatges que es podien enviar al dia). Podeu consultar la pregunta freqüent Com es configura el servei de correu? per conèixer algunes recomanacions.
  • Més icones al format de curs senzill. S'ha afegit una llista d'icones al format de curs senzill que es pot personalitzar afegint les imatges més utilitzades al directori senzill_pics dels "Fitxers del lloc" de la "Primera pàgina". Recordeu que si teniu dubtes de com funciona aquest tema i/o voleu saber més, podeu consultar la pregunta freqüent "Com funciona el format de curs “Senzill per temes”?".
Icones del format senzill

A què espereu per provar-ho? Somrient