Novetats a l'Àgora

Novetats a l'Àgora

per Administrador/a Espai de suport -
Nombre de respostes: 0
Logo WirisTal i com us havíem anunciat al fòrum, aquests dies s'han incorporat als espais Moodle d'Àgora algunes novetats:
  • S'ha actualitzat el filtre de la Wiris a la darrera versió (2.1.35) i s'ha activat una funcionalitat nova: l'editor de fórmules. Fins al setembre tots els centres que disposin d'un espai Moodle a Àgora podreu utilitzar aquestes eines Wiris (l'editor de fórmules i la calculadora) de forma gratuïta però a partir del setembre els centres que vulguin continuar utilitzant-les hauran de pagar per fer-ho. Podeu consultar la llista de preus a aquesta web.
  • S'ha actualitzat el filtre de Geogebra a la versió 2.0 de forma que ara és possible, per exemple, configurar la ubicació de les llibreries del Geogebra (fitxers .jar). A més, també inclou canvis a l'hora d'invocar els fitxers geogebra i, per tant, és molt recomanable que reviseu els enllaços a les activitats geogebra que tingueu incrustades als cursos per assegurar-vos que funcionen. A la pregunta freqüent MOODLE: Què s'ha de fer per activar i utilitzar el filtre de Geogebra? trobareu informació actualitzada sobre aquest filtre.
Recordeu que podeu consultar la llista d'activitats, blocs i filtres disponibles a l'Àgora a aquesta pregunta freqüent.