Administració Moodle EOI Ripoll

Administració Moodle EOI Ripoll

per EOI d'Olot . -
Nombre de respostes: 1

Hola Isabel, 

Sóc l'Anna Vila. Cap d'estudis i Coordinadora informàtica de l'EOI Olot i CPD de Ripoll. També sóc l'administradora del Moodle de l'EOI d'Olot (http://agora-eoi.xtec.cat/eoiolot/moodle/ ) i a partir d'ara també ho haig de ser del Moodle de l'EOI de Ripoll  ( http://agora-eoi.xtec.cat/eoiripoll/moodle/ ), ja que l'EOI de Ripoll ara es gestiona des de l'EOI d'Olot. Resulta però que no tinc ni l'usuari ni la contrasenya per accedir-hi com a administrador. M'ho podeu facilitar vosaltres, i si no em podeu dir a qui m'haig d'adreçar, si us plau?

Moltes gràcies 

Anna Vila

En resposta a EOI d'Olot .

Re: Administració Moodle EOI Ripoll

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Anna,

Hi ha dos escenaris diferents:

1. El portal de gestió: hem vist que no hi ha cap gestor/a designat per aquests centres. Aquesta figura és clau per poder gestionar les quotes, la restauració de contrasenyes i altres. El procés per designar aquesta figura és el següent: entreu amb el codi de centre i la contrasenya corresponent, i designeu un gestor/a. Podeu tenir fins a quatre gestors/es designats, però de la primera en endavant les ha de fer un altre gestor/a.

2. El Moodle: en el moment de la creació de cadascun dels Moodle es va enviar al correu del centre, la contrasenya de l'usuari admin. Si no podeu trobar aquesta contrasenya, un/a gestor/a designat haurà d'entrar al portal indicat anteriorment i sol·licitar la restauració de la contrasenya de l'usuari admin (se li enviarà al correu XTEC).


AVÍS: una mateixa persona no pot ser gestor/a del portal de dos centres diferents.

Si necessiteu més informació, no dubteu a contactar-nos.

Salutacions,

Isabel