Consulta ocupació espai

Consulta ocupació espai

per HECTOR GASCO GARCIA -
Nombre de respostes: 3
Molt bones!

Tinc aquest email amb aquesta:

Per a properes ampliacions serà determinant l'eliminació de trameses (submission_files) de cursos anteriors (2015, 2016).

On poc trobar aquests arxius, he mirat dintre de l'administració del disc, i tan sols he vist que hi ha menys d'un MB.

Amb això ja és suficient per negar l'ampliació de la quota?

Gràcies.

En resposta a HECTOR GASCO GARCIA

Re: Consulta ocupació espai

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia,

Els arxius de trameses de cursos anteriors que s'han trobat en el vostre centre, són d'uns 10MB cadascun aproximadament.

Per trobar aquests arxius heu d'accedir a Administració del lloc Ι Informes Ι Gestió dels fitxers. Després podeu filtrar els fitxers segons Àrea de fitxers: sumbission_files. Us pareixerà una llista amb tots els fitxers d'aquest tipus, i si cliqueu damunt la lupa, veureu la data d'aquest.


Recordeu que podeu combinar filtres, de manera que si teniu detectat algun alumne que ja no és al centre però que hi ha arxius d'aquest, el podeu posar com a filtre Propietari.

Salutacions,

Isabel


En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: Consulta ocupació espai

per HECTOR GASCO GARCIA -

Bon dia Isabel!

Ho estat revisant i tinc 3 pagines amb documents superior a 9mb, ja que de 10 no es possible.

En la selecció del filtre no es pot endreçar per dates??

El meu procediment anual es eliminar tots els alumnes, així elimino tot els seus document i em queda el moodle vent net. El únics usuaris que no esborro son el professors que encara son actius.

Si hi ha document de casi 10mb, poden ser de professors??? 

Un altre consulta, m’esteu indicant que esborri el documentació que fan els professors per donar classe?, i per últim, si no poc esborrar el documents es negara l'ampliació de l'espai a final de curs, amb tots el lliurament per evaluar als alumnes?

 

Moltes gracies.

En resposta a HECTOR GASCO GARCIA

Re: Consulta ocupació espai

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia,

Malauradament no és possible ordenar per dates.

Per la mida del fitxer, no podeu saber qui és el propietari, perquè els paràmetres de les tasques permeten que el límit de la tramesa sigui de fins a 10MB (això ho tria el professor o encarregat del curs, a la tasca en qüestió). Segons el nom del propietari de l'arxiu, coneixereu si es tracta del nom d'un alumne o d'un professor. 

En cap moment s'ha indicat que s'elimini contingut dels cursos! En canvi, les trameses dels alumnes que van servir en cursos anteriors per avaluar una tasca, una pràctica, etc. es poden descarregar a l'ordinador (si les voleu emmagatzemar) i posteriorment eliminar del Moodle perquè no ocupin espai per les trameses dels alumnes actuals.

Quant a l'ampliació de la quota, vetllarem perquè el vostre Moodle segueixi essent funcional.

Salutacions,

Isabel