ESPAI MOODLE

ESPAI MOODLE

per JUAN ENRIQUE BASELA CABA -
Nombre de respostes: 1

[Institut Viladomat de BArcelona. Seguint les indicacions de l'equip del Projecte Àgora d'escriure al Fòrum]

Ens han denegat l'ampliació d'espai per: "Esteu al 82,17% de la capacitat. Heu de tenir en compte que quan elimineu arxius o còpies de seguretat queden allotjades al Moodle "pendents d'esborrar" fins que els mateix Moodle executa el cron per eliminar tot el que hi ha pendent, aproximadament cada 24-48h. Ja no hauríeu de tornar a rebre el missatge fins a arribar al 85%." (26 de març de 2018 a les 9:54)

Comprovat a les 10:30 del mateix dia, ja no queden còpies de seguretat a pendents d'esborrar. El problema és més complex que l'execució o no del cron.

Primer. El nostre és un institut de nova creació. Aquest curs només tenim fins a Tercer d'ESO. El curs vinent ampliem un nivell (fins a Quart). I així progressivament.

Segon. NOMÉS, només, només fem servir Moodle com a Plataforma que gestiona TOTES les activitats del nostre alumnat. Treballem amb una distribució curricular particular i creem la pràctica totalitat del material educatiu.

Tercer. A partir d'ara tancarem la preparació de tercer (més continguts a Moodle) i comencem a preparar el proper curs (introducció de tot Quart d'ESO a Moodle) i necessitarem l'ampliació d'espai per raons òbvies.

Necessitem, doncs, l'ampliació d'espai per poder treballar amb l'absoluta normalitat que ha de poder fer-ho un centre.

En resposta a JUAN ENRIQUE BASELA CABA

Re: ESPAI MOODLE

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia,

El tema de les còpies de seguretat es refereix al fet que l'eliminació de les còpies no és immediata dins del Moodle, per això si sol·liciteu una ampliació abans que el cron les hagi eliminat definitivament i comproveu que seguiu complint les condicions, segurament se us denegarà perquè haureu baixat la quota en qüestió de 24h.

Aquestes dades les podeu comprovar des d'Administració de lloc - Informes - Ocupació del disc (les últimes dades temp i trashdir són les que elimina el cron).

Per exemple si elimineu 300MB de còpies de seguretat, passen directament a la carpeta trashdir, de manera que en el total d'espai utilitzat se segueixen tenint en compte, fins que s'elimina directament de la darrera carpeta.


Quant a les condicions que s'han de complir per poder ampliar la quota, són les mateixes per tots els centres:

- més del 85% de la quota.

- menys d'1GB d'espai disponible.

En el vostre cas, actualment teniu: 

Salutacions cordials,