Informació grup-classe

Informació grup-classe

per Lidia Torroella Calvet -
Nombre de respostes: 3

Bona tarda,


Estic intentant personalitzar la pàgina de cada curs. Fins aquí tot bé. El problema és que voldria que, per exemple quan estic dins la pàgina de 5è, a la part lateral esquerra només aparegui informació de 5è. En canvi m'hi apareixen les dades (fotografia, nom del tutor, hores de tutoria...) de tots les cursos. He anat a tauler>aparença>ginys i un cop dins de la categoria corresponent a visibilitat, però no m'apareix l'opció que aquesta informació només aparegui a la pàgina en qüestió. Potser sóc jo que no ho sé trobar...

A veure si em sabeu ajudar.

Moltes gràcies.


Lídia Torroella

En resposta a Lidia Torroella Calvet

Re: Informació grup-classe

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Lídia,

Ens pots indicar l'URL del vostre Nodes? Li donarem una ullada...

Salutacions,

Isabel

En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: Informació grup-classe

per Lidia Torroella Calvet -
En resposta a Lidia Torroella Calvet

Re: Informació grup-classe

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bona tarda Lídia,

No us apareix la categoria a l'àrea de visibilitat perquè encara no hi teniu cap article publicat. Fins que les categories no tinguin algun article vinculat no apareixeran al desplegable de visibilitat.

Hem publicat un article en blanc a la categoria 5è i per això hem pogut vincular el giny del bloc de 5è amb aquesta categoria (vegeu imatge). 


Ara podreu comprovar com el giny de 5è ja no apareix a la barra lateral de cap de les altres categories. 

La tasca que heu de fer ara, és crear articles en blanc (o articles reals, si ja els teniu pensats) i vincular-los a cadascuna de les categories que vulgueu que apareguin al desplegable de visibilitat. Per últim accediu a cadascun dels ginys de la barra lateral des de Personalitza i associeu cada giny de blog amb la categoria corresponent, d'aquesta manera us aniran desapareixent de les categories on no estiguin vinculats fins a quedar un blog per categoria.

Espero haver-me explicat bé. Si teniu cap dubte contacteu-nos.

Salutacions,

Isabel