Eliminar tasques alumnes antics

Eliminar tasques alumnes antics

per Eva Navarro Soriano -
Nombre de respostes: 4

Hola,

els professors editors d'alguns cursos del Moodle es veu que fa anys que no reinicien els seus cursos i m'he adonat ara que tenim desades un munt de tasques d'alumnes que ja no estan ni al nostre centre. 

Ja he vist en un fil del fòrum que hi ha la possibilitat d'esborrar-les una per una, però això és una feinada enorme. Ahir m'hi vaig estar una hora i vaig fer una ínfima part. No és possible eliminar les tasques dels cursos anteriors de forma masiva? 

Gràcies!

Eva

En resposta a Eva Navarro Soriano

Re: Eliminar tasques alumnes antics

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Eva,

L'acció d'eliminar les trameses dels alumnes en massa es pot fer a l'hora de reiniciar el curs, sempre que aquests alumnes estiguin inscrits al curs. 

Si dius que fa anys, suposo que en algun moment es va cancel·lar la inscripció al curs dels alumnes antics (encara que segueixin al Moodle) per després inscriure els del curs actual. Si és així, ja no es podran eliminar les trameses mitjançant el reinici del curs. S'haurà de fer manualment. Serà una feina feixuga, però és l'única manera. 

Salutacions,

Isabel

En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: Eliminar tasques alumnes antics

per Eva Navarro Soriano -

Hola,

però els alumnes ja van ser eliminats del Moodle. No en són usuaris ni del lloc ni del curs en qüestió. 

La meva pregunta és: no hi ha manera de configurar el Moodle perquè en eliminar els alumnes del lloc també s'eliminin les seves tasques?

Eva

En resposta a Eva Navarro Soriano

Re: Eliminar tasques alumnes antics

per Pepi Garrote Alcaide -

Hola Eva,

una altra possibilitat és crear una còpia del curs a partir d'un backup sense dades d'alumnes. Això sí, caldrà finalitzar el curs.

Una vegada teniu el nou curs net, sense dades d'alumnes es pot aprofitar per eliminar el curs antic previ backup amb dades d'alumnes, si fos necessari.

El que trobo interessant en pararl·lel és informar i/o formar el professorat de la gestió del curs que han de fer en les diferents edicions ja sigui via backup + restauració o només restauració del curs per no anar ocupant espai de manera innecessària.

Pepi

En resposta a Pepi Garrote Alcaide

Re: Eliminar tasques alumnes antics

per Eva Navarro Soriano -

Hola,

molt bé. Ja veurem què acabo fent, perquè els cursos dels que "pengen" les tasques "antigues" estan actius actualment i no és possible fer un backup ara. 

El que està clar és que caldrà recordar als companys que han de reiniciar els cursos!

Moltes gràcies!

Eva