Opcions per crear preguntes cloze

Opcions per crear preguntes cloze

per CARLOS MELERO DE LA CRUZ -
Nombre de respostes: 3

Hola,

Fins ara he fet servir molt els questionaris, i generalment feia servir preguntes amb respostes incrustades (cloze). Vaig passar de la feixuga feina de crear primer les preguntes amb el hotpotatoes i transformarles, a fer-ho amb un meravellós editor online de preguntes, que et transformava ràpidament el text en un text amb els forats i paraules necessàries. 


sembla ser que aquest editor online ha desaparegut, i no he sabut trobar res semblant. 


He estat buscant informació, i m'ha semblat que existeixen alguns mòduls que es poden afegir al moodle per poder-les generar fàcilment. 


Algú em pot ajudar? Hi ha alguna alternativa fàcil? Es pot instalar alguna cosa al moodle per tal que pugui generar les preguntes cloze sense haver de posar les típiques fòrmules en html? 


Gràcies

En resposta a CARLOS MELERO DE LA CRUZ

Re: Opcions per crear preguntes cloze

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Hola Carlos,

Ara per ara no podem instal·lar cap mòdul que generi el codi necessari per a les preguntes cloze directament al Moodle, però recollim la teva petició i la valorarem per a una propera actualització.

Aquí tens dues possibles opcions per generar el codi necessari:

No dubtis a compartir amb nosaltres la troballa de qualsevol altra opció.

Salutacions,

Isabel

En resposta a Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora)

Re: Opcions per crear preguntes cloze

per CARLOS MELERO DE LA CRUZ -

Hola Isabel. 


En principi, l'enllaç que s'havia esborrat torna a funcionar, i com que em sembla MOLT ÚTIL, us el passo. Imagino que ja el coneixieu, però per si de cas. Com podeu veure, és un enllaç impressionant, perquè et genera no només el codi d'un forat per al jcloze, sinó que també permet tot un tex amb diversos forats. 

Si això es pugués directament al moodle, sense haver d'acudir a aquesta eina..seria genial. Ho poso aquí perquè pugueu fer un estudi, i per a tothom aquell que necessiti generar questionaris de jcloze de manera senzilla i eficient! 


http://projects.ael.uni-tuebingen.de/quiz/htmlarea/index.php


Gràcies, Isabel