Problemes administrador.

Problemes administrador.

per LAURA VIVES VAZQUEZ -
Nombre de respostes: 1

Bona nit!

Aquest any l'institut Miquel Crusafont i Pairo a decidit crear una pàgina web, per crear-la l'institut m'ha designat a mi (Laura Vives Vàzquez), perquè havia fet un curset l'any anterior, ara bé cada vegada que intento entrar en el sistema Àgora aquest hem continua  ubicant en l'institut la Ribera de Montcada i Reixac on estava l'any passat amés amb unes credencials on podria eliminar qualsevol persona d'aquell institut.

Des del meu institut s'ha informat al departament, si bé no està clar qui ha de fer aquest pas i estem en aquesta situació des de principi de curs, durant el mes de gener el nostra coordinador s'agafarà un permís de paternitat i durant aquest més hauré de fer algunes altres feines, ell m'ha donat d'alta però cada cop que ho mirem continuem estan en la ribera.

Agraïra des de l'espai Agora a veure que hi podeu fer vosaltres.

Una altre cosa estic treballant amb la pàgina web, i la busco per google i no la trobo, haig d'activar alguna pestanya, la qual no recordo? té a veure amb el fet que l'administrador no està aquest centre? Què puc fer?.

Adjunto la URL: http://agora.xtec.cat/iesmiquelcrusafont/

Moltes Gràcies i Bones Festes.

En resposta a LAURA VIVES VAZQUEZ

Re: Problemes administrador.

per Isabel Oussedik Vilalta (Equip tècnic d'Àgora) -

Bon dia Laura,

Efectivament estaves com a gestora del portal dels dos centres. T'hem eliminat de l'Institut La Ribera, i ara només apareixes com a gestora de l'Institut Miquel Crusafont i Pairó.

Quant al cercador de Google, potser trobeu interessant aquest article referent al posicionament dins del cercador. Us hem buscat com a "IES Miquel Crusafont Nodes" i sí que apareixeu a la llista. Es tracta del posicionament.

Salutacions i Bones Festes!

Isabel