Fòrum Àgora-MOODLE

Connexió no segura

 
Imatge Ferran Turmo Gort
Connexió no segura
per Ferran Turmo Gort - divendres, 6 octubre 2017, 11:09
 

Bon dia,

Avui en entrar a la web de nodes o al moodle ens apareix que no hi ha certificat de seguretat vàlid. Després surt l'avís que la pàgina no és segura.

Sabeu si està previst solucionar-ho?

Gràcies.

Salutacions cordials,

Ferran Turmo


Imatge Francesc Busquets
Re: Connexió no segura
per Francesc Busquets - diumenge, 8 octubre 2017, 19:41
 

Hola Ferran,

El certificat que s'utilitza per a les connexions segures d'Àgora-Moodle i Àgora-Nodes és vàlid. Actualment té com a data de seguretat l'abril de 2018.

Els certificats que utilitzen els webs de la generalitat estan emesos per l'entitat certificadora "Agència Catalana de Certificació" (EC-ACC). Aquesta entitat és reconeguda per tots els principals navegadors (Chrome, Firefox, Opera, Explorer, Edge...) i pels sistemes operatius Windows, GNU/Linux i Android però, pel que sembla, no s'ha aconseguit encara que Apple l'inclogui entre les entitats "de confiança". Per això apareix un avís quan es visiten els webs des d'iOS (iPad, iPhone) o MacOS.

Suposo que estaves visitant la web amb algun d'aquests sistemes. Si no fos així, avisa'ns i ens ho mirem amb més detall.


Imatge Ferran Turmo Gort
Re: Connexió no segura
per Ferran Turmo Gort - dilluns, 9 octubre 2017, 09:24
 

Bon dia, Francesc.

Acabo de comprovar que puc entrar perfectament amb Chrome i Explorer.

En canvi amb la darrera versió de Firefox, la 56.0 (32 bits), que vaig instal·lar divendres passat, em surt el missatge de Connexió no segura. Em diu que el lloc està configurat incorrectament i em mostra el codi d'error: SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER.

Potser el problema sigui d'aquesta versió.

Moltes gràcies per la resposta.

Salutacions cordials,

Ferran Turmo